Green Connection v.43

DD poänglös,Lövdahl i poängtagen och Nevva åtnjöt första poängen. Där är lite av vad exlövare hittat på den gångna veckan inhockeySverige.

När Lycksele under söndagen besegrade Luleå Rebels  med 3-2 på bortaplan kunde man notera att varken Daniel Despotovic eller Johan Bergmark noterades för någon poäng. Lyccksele leder fortfarande serien med två poäng tillgodo på Piteå. Piteå har dock en match mindre spelad.

När Piteå igår besegrade Boden med 3-1 svarade Daniel Olofsson för ett av målen. Målet assisterades av Anton Edlund.

Anton Lundberg svarade för en assist när hans Asplöven föll med 5-4 i bortamötet med Kiruna. I samma match spelade Jimmy Danielsson utan att vare sig hamna i poängprotokollet eller i utvisningsbåset.

Jon Palmebjörk svarade för två assist när Sundsvall under söndagen besegrade Leksand med 4-3 efter förlängning. Nicklas Johansson noterades för ett mål. I samma match hade Michal Zajkowski hade en räddningsprocent på 88,5.

Under onsdagen svarade Västerås Tobias Forsberg för ett mål i bortamötet med Växjö. Det blev dock en svidande förlust med 7-2.

Anders Lövdahl svarade för två mål och tre assist i Borlänges storseger med 12-0 mot Surahammar.Det förde upp Anders till en andra plats i seriens poängliga (7+15=22p) efter 12 matcher. Borlänge leder sin serie (div.1 C) med hela fem poäng för tvåan.

I onsdagens möte mellan Adrian Ahrlings Skövde och Filip Hollströms Mjölby avgick Adrian med en dubbelseger. Dels i matchen som slutade 11-4 och dels poängmässigt via en assist. Skövde ligger just nu på en tredje plats i div. 1 E, medan Mjölby sladdar i tabellen på en näst sista plats.

I Finland har Patrik Nevalainen noterats för årets första poäng via en assist i 2-0 segern över Ässet i fredags. Han Rauman Lukko leder serien med hela sju poäng trots att laget noterades för en förlust igår kväll. Santeri Heiskanen har under säsongen svarat för ett mål och sex assist på de inledande 13 matcherna för sitt Blues. Än värre är det riktigt gamla lövet Stefan Öhman via fem mål och åtta assist på 14 matcher. Sami Ryhänen hittar vi numera utlånat från sitt Tapparna till Mestisklubben LeKi. Där har han hunnit med en assist på de två inledande matcherna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: