Green Connection v.42

Straffkung Despotovic ångar på, Nevva debuterade och Forssén klar för TSK. Det här är bara något av det Green Connection V.42 gräver djupare i.

Daniel Despotovic svarade i söndagens match mellan Lycksele och Asplöven för 4 nya friska poäng via 2+2 där han om inte annat bör noteras för sina tre raka straffar efter förlängning, varav den sista var helt matchavgörande. I samma match noterar vi att Johan Bergmark hängde en kasse och den numera kontrakterade Lövenspelaren Jimmy Lundberg hade en för honom blygsam räddningsprocent på 84,6%. Lite anmärkningsvärt trots allt att bara 452 personer löst inträde till seriefinalen i Tannens Ishall, säkert bäst på flera år men nog kunde de varit fler.

Just när det gäller Asplöven är Fredrik Davidsson är ett namn som vi med ljus och lykta sökt i målprotokollet när laget varit i farten. Enligt källor till bloggen skulle Davidsson inte börja spela förrän 1:a november, men nu verkar det inte som att det blir något spel överhuvudtaget. Karln lovar mycket men håller tunnt. Nu vill han bryta kontraktet för ett civilt jobb i Örnsköldsvik utan att ha spelat en enda match. Fortsättning lär följa.

Den forne skyttekungen Daniel Olofsson noterades för 3 poäng via 1+2 mot Luleå Rebels i helgens möte där Piteå vann med hela 10-0. I samma match svarade Fredrik Sandström för 1 mål och vi kan bara konstatera att såväl Anton Edlund som Niklas Strandberg saknades i hemmalaget.

När Boden besegrade Kalix med 5-3 gjorde Fredrik Näsvall ett assist och hölls sig hör och häpna ifrån utvisningsbåset. Inte ens en slassing, Tobba!!

Christoffer Forssén var först ut av juniorena att knipa ett tryout-kontrakt med Löven. Detta gick av intet och färden gick ner till Alexander Semjonovs Arboga. När Christoffer inte tog en plats i de två första kedjorna uteblev kontraktet och han återfinns sedan några dagar återigen i Umeå Arena, men nu i den lila dressen som syboliserar Tegs SK. Löven4Ever önskat Christoffer lycka till och håller det inte allt för otroligt att han återfinns iden grönsgula tröjan någon gång i framtiden.

I samma serie konstaterar vi att Anders Lövdahl i allra högsta grad bidrog till Borlänges seger i onsdags i bortamötet med Eskilstuna. Han hängde 4-2 i numerärt underläge knappa 5 min kvar och assiterar sedan till 5-2 då kassen var tom.Han spädde på ytterligare 3 pinnar via 1+2 mot Lindlöven under söndagen.

Adrian Ahrling gjorde 4 p (1+3) i onsdags när Mjölby bortaslog Sunne med hela 6-1.  Han följde upp med ett nytt mål i söndagens möte med Tranås som hjälpte föga då laget föll med 6-8. Filip Hollström noterades för 2 poänga via 1+1 för Skövde i söndagens bortamöte med Sunne som slutade med seger 4-2.

I Finland gläds vi med Patrik Nevalinen som trots uteblivna poäng i vart fall noterats för två matcher i veckan som gick för sitt Rauman Lukko. Sami Ryhänen kan vara duktigt förkyld eller så platsar han bara inte ännu…fortfarande. Kul också att Daniel Wälitalo får visst fortsatt förtroende i Storhamars kasse, där vi trots bristfällig statstikk kan notera att Danne i vartt fall stått i en av tri kamper som Storhamar hatt senaste veckan.

0 thoughts on “Green Connection v.42

  • 20 oktober, 2009 kl. 14:26
    Permalänk

    Teg spelar i vinröda färger och inte i lila for christ sake.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: