Green Connection v.39

Karl-Johan Lundström gjorde ett mål i Sundsvalls hemmamatch på onsdagen mot Malmö.Trots det blev det förlust med 2-4. I Söndagens bortmatch mot AIK noterades Michal Zajkowski för 50 räddningar och en räddningsprocent på fenomenala 98. Trots det blev det förlust med matchens enda mål.

I onsdagens segermatch för Lycksele mot Piteå med starka 5-2 noterades Daniel Despotovic för en assist och 14 utvisningsminuter. Jimmy Lundberg räddningsprocent stannade vid mycket fina 95,6. I samma match giorde Anton Edlund ett mål och Daniel Olofsson en assist för Piteå.

Lycksele följde upp sin fina säsongsupptakt med ny seger under söndagen mot Boden som smackades dit med hela 8-1. Här stod Daniel Despotovic för tre mål och en assist och Johan Bergmark och Johan Wikström för en assist vardera. Jimmy Lundberg hade en räddningsprocent på magnifika 97,1 %. I Boden noterades inte oväntat Fredrik Näsvall för en slashingutvisning.

I Piteås segermatch under söndagen mot Clemensnäs med 2-9 Svarade Daniel Olofsson för ett mål och två assists och Fredrik Sandström för en assist.

Filip Hollström gjorde ett mål och en assist när hans Skövde krossade Tranås med 11-1.

Johan Wälitalo gjorde ett mål när hans Hudiksvall i onsdags besegrade Sollefteå på bortaplan med hela 12-0. I går passade fram till ett mål i  3-1 segern mot Östersund/Brunflo.

Anders Lövdahl noterades för en assist vid Borlänges 5-6 seger borta mot Surahammar i onsdags. Samma facit blev det vid lagets 4-0 seger i gårdagens match mot Enköping.

Tapparna spelade ytterligare tre matcher i veckan, men ännu ingen Sami Ryhänen på isen.

Patrik Nevalainens Rauman Lukko må leda den fiska ligan, men likt Sami ingen Patrik på isen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: