Green Connection v.38

Dags för ett nytt Green Connection som konstaterar att Marcus Lundberg förtsätter sin poängproduktion, att Semlan kan än och att Löven släppt iväg hyfsade målvakter.

Vid en genomgång av division 1 kan vi notera att Teg i onsdags körde över Clemensnäs med hela 11-3 på bortaplan och då svarade Marcus Lundberg för tre mål och Marcus Rindestig för två mål. När Teg i Lördags skrällvann mot Kiruna svarade Marcus Lundberg för en assist. När lagen återigen möttes under söndagen svarde samme Marcus för ett mål och en assist.Trots detta föll Teg med 2-4. I och med dessa poäng delar Marcus Lundberg förstaplatsen i division 1 A:s poängliga med 8 poäng efter 4 spelade matcher.

Daniel Olofsson svarade för en assist när Piteå i onsdags bortaföll mot Björklöven med 2-7. Fler poäng blev det för Ragge när Piteå vände en svidande förlust till oväntad seger igår kväll mot Clemensnäs. När Piteå redicerade till 4-6 med ca 8 minuter kvar drog Clemensnäs på sig ett matchstraff 5+20 minuter. Piteå behövde tre minuter för att vända på steken och vinna med 7-6 efter två mål och tre assist av Daniel Olofsson och två assist av Niklas Strandberg.

När Arboga i söndags besegrade Hedemora på bortaplan svarde assisterade sportchefen Alexander Semjonov till lagets sista mål.

Maksim Matushkin noterades för ett av Nybros fyra mål när man nollade Västervik på hemmaplan i onsdags.

Anton Edlund spelade inte någon av Gislaveds två matcher den gångna veckan. rapporterna om hans knäskada ska vara goda, men verkar ju hålla honom från spel ett tag i alla fall. Trots Antons bortavaro så vann laget bägge matcherna och det är ju positivt det.

Slänger vi oss över Allsvenskan så kan vi konstatera att Patrik Nevalainen i alla fall är tillbaka på isen som ordinarie back i sitt Malmö. Han fick agera i det tredje backparet med Per-Anton Lundström och bägge assisterade till lagets första mål. Trots detta föll man igår kväll borta mot Västerås med 4-2. Tobias Forsberg och Marcus Messy Jonsson poänglösa i Västerås. Malmö föll även i onsdags hemma mot Bofors med 3-2 utan exlövspoäng.

När Leksand i tisdags besegrade Johan Wikströms Almtuna med 3-1 noterades Patrick Galbraith för en räddningsprocent av fina 96,9 %. Johan Svedberg poänglös för Leskand samt Johan Wikström för Almtuna. Dansken med handsken svarade även för en stabil instas när Leksand under lördagen bortabesegrade Bofors med 4-2. Procenten då stannade vid 92,0 %.

Exlöv hade framträdande roller när Sundsvall i onsdags besegrade Västerås med 3-2. Christoffer Thörn assisterade till segermålet med endast 29 sekunder kvar av matchen. Innan det hade även Niklas Zetterström assisterat till Sundsvalls andra mål. Tobias Forsberg assisterade till ett av Västerås mål och Marcus "Messy" Jonsson drog på sigen 10 minutersutvisning. Christoffer Thörn assisterade även till Sundsvalls mål när man i lördags föll borta mot Tingsryd med 3-1.

Jon Palmebjörk svarade för två assist när hans Örebro besegrade Mora med hela 6-1 i tisdags. Michal Zajkowski noterades för en räddningsprocent av mycket fina 96,0 %. Jon svarade för ytterligare en assist när laget tog en ny seger i lördags via 4-2 borta mot Oskarshamn. Zacke svarde för en ny fin insats mellan stolparna via 95,5 % i räddningsprocent. Det gör att Michal leder målvaktsligan efter fyra spelade omgångar med en total räddningsprocent på 95,71 %, tätt följd av Patrick Galbraith på 94,74 %.

Nils Andersson, Växjö och Magnus Isaksson svarade för varsin assist när Växjö i tisdags vann mötet mellan lagen med 7-4. Nisse fick även hänga en kasse när Växjö i lördags besegrade Mora på bortaplan med 5-2.

0 thoughts on “Green Connection v.38

 • 27 september, 2010 kl. 14:43
  Permalänk

  vet ni hur det går för rahimi i HV?

  Svar
 • 27 september, 2010 kl. 17:07
  Permalänk

  Svar till pejter (2010-09-27 14:43)
  han verkar sköta sig. Lirat i andra backpar med Adam Andersson i alla 4 matcher utom senast mot Luleå då han lirade med Oscar Fantenberg eftersom Adam saknades. Han har ännu inte gjort någon poäng, 2 minuter i utvisningsbåset, har -3 i +/- och snittar ca 18 minuter i istid vilket är fjärde mest bland backar. Nu har ju HV fortfarande Torp och Luoma på skadelistan, men verkar ju vara ordinarie, så vi får väl ta av hatten för den gode Daniel. Bra jobbat att slå sig in i HV.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: