Green Connection v.12

Med tanke på att de flesta lags säsong är över så blir veckans Green Connection därefter. Lite Sundsvall, lite Enköping och så lite Foppa. Kör i vind.

När Sundsvall bortaföll mot Oskarshamn i den allsvenska kvalserien med 5-4 efter förlängning svarade Niklas Zetterström för ett mål och en assist för Sundsvall. Två assist blev det för Niklas är Nybro besegrades i onsdags med 4-1. Karl-Johan Lundström inledde målskyttet i den matchen och Nicklas Johansson stod för 3-0 målet.

Joakim Vikström svarade för ett av Enköpings mål när man i onsdags hemmaföll mot Tingsryd med 4-5. En assist blev Joakims facit när man i lördags återigen föll med uddamålet, nu mot Oskarshamn borta med 6-5.

När Nybro i lördags tog sin första seger i kvalserien till allsvenskan via 7-3 mot Olofström svarade Linus Boström för Nybros 2-1 mål.

Jesse Schultz gick poänglös från sina två matcher den gångna veckan.

Den här programpunkten har ju genomgående handlat om allsvenska spelare och en del utländska. Elitserien har vi lämnat därhän, eftersom den uppmärksammas tillräckligt i media, men idag gör vi ett avsteg. Vi måste, sin lagtillhörighet till trots, uppmärksamma Johan Forsberg. 7 poäng på sex slutspelsmatcher är helt enkelt bra. Förbaskat bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: