Green Connection v.11

Veckans Green Connection känns till och med tunnare än isarna och det är inte lite. Dock kan vi konstatera Asplövens säong är över, att Linus får kvala samt att Zäta ledde sitt lag till seger. Där är väl i stort sett allt som följer nedan.

När Nybro förra måndagenkvalificerade sig för kvalserien till allsvenskan via 4-0 borta mot Kiruna, svarade Linus Boström ett av målen. Daniel Despotovic gick däremot poänglös från Asplövens bägge förlustmatcher mot Enköping förra veckan vilket innebar att säsongen är slut för deras del.

När kvalserien till allsvenskan i går satte igång fick Sundsvall kämpa hårt för att besegra Asplövens banemän Enköping. Till slut kunde man i alla fall vinna med 3-2 efter ett mål och en assist av Niklas Zetterström. Niklas mål assisterades av Karl-Johan Lundström. Tyngre gick det för Linus Boströms Nybro som föll i hemmapremiären mot Oskarshamn med 0-3.

Jesse Schultz levererar mindre i Nürnberg än i Löven om man ser till det rent poängmässiga. 12 poäng (4+8) på 19 matcher ger bara ett snitt på 0,63 p/match i Tyskland jämfört med 16 poäng (7+9) och 0,76p/match i Löven.

 

0 thoughts on “Green Connection v.11

 • 22 mars, 2010 kl. 11:03
  Permalänk

  Glöm inte Joakim Vikström i Enköping, han gjorde en hel del poäng i play off 2 eller om det va 3.

  Svar
 • 23 mars, 2010 kl. 17:05
  Permalänk

  Ni kan väl ringa Patrik Nevalainen, Niklas Strandberg, Jon Palmebjörk och c/o… Det finns ju flera X-lövare som borde kunna vara akutella för en återkomst.

  Svar
 • 23 mars, 2010 kl. 20:37
  Permalänk

  Svar till Link (2010-03-23 17:05)
  Nog har vi lite koll på läget, men det verkar ju inte direkt som om Löven månar om de som lämnar laget, så vilka exlöv skulle vilja återvända? Nevalainen verkar dessutom hamna i Malmö, de var ju överens redan i julas, men det sket sig ju i sista sekunden. Palmebjörk kommer nog bara om han får rejält med speltid och vem kan garantera honom det? Strandberg blev ju ratat senast och varför skulle han vilja återvända och är han bättre idag än då?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: