Green Connection v.1

Nytt år med nya möjligheter. Nya mål och nya assist. En sak är dock gammal och densamma. De är alla exlöv. Här är den första Green Connection för året.

Jon Palmebjörk fortsätter att leverera i allsvenska Sundsvall. När Mora besegrades med 4-2 gjorde Jon två mål och en assist. Niklas Zetterström svarade för en assist. Totalt har nu Jon gjort 13 mål och 11 assist på 30 matcher. Niklas Sprätterström har gjort 2 mål och 6 assist på sina 14 matcher.

Tobias Forsberg gjorde ett mål för sitt Västerås besegrade Malmö med 4-1 i den 31:a omgången och ytterligare ett när man föll hemma mot Mora med 1-3 i den 33:e omgången.

 

  Foto:There Ny

När Piteå något överraskande föll i premiären i Allettan Norra mot Kiruna med 4-2 gick Daniel Olofsson, Anton Edlund och Fredrik Sandström alla poänglösa från matchen. Fredrik Davidsson saknades i Piteås laguppställning. I Kiruna agerade Johan Johansson båsöppnare och frågan är om han någonsin kommer att vilja vakta Kirunas mål igen? Frågan är klart aktuell när man hör att klubbens spelare avstått en månadslön för att kunna värva Grycksbos Manne Fredriksson. Läs mer här.

Daniel Despotovic rivstartade för sin nya klubb Asplöven genom att hänga 1-0 redan efter 22 sekunder i matchen mot sin gamla klubb Lycksele. När matchen var över hade laget gjort ytterligare åtta mål varav Daniel spelat fram till fyra av dessa. Hygglig start, men knappast hygglo mot sitt gamla lag. Anton Lundberg stod för ett av målen. Jimmy Lundberg vaktade båsdörren för Lycksele.

Mattias Hellström assisterade till KB-65:s enda mål i matchen mot Hudiksvall som vann med 3-1. Jimmy Danielsson drog i sin debut på sig en utvisning för Hudiksvall, men ska enligt uppgift ha imponerat med bra defensiv och kraftfulla tacklingar.

Allettan Mellan har redan hunnit med två omgångar där Anders Lövdahls Boränge förlorat bägge matcherna, men i andra omgången var Anders i alla fall inblandad i lagets alla tre mål via 1+2 när man föll mot Nyköping med 4-3. Alexander Semjonov har gått poänglös i bägge de inledande matcherna med sitt Arboga som gett en seger och en förlust.

I Allettan Södra kan vi konstatera att Linus Boström jobbat sig upp till en plats i förstalinan och även om han gått poänglös från de två inledande omgångarna är hans Nybro obesegrade och i andra omgången slog man självaste Tingsryd, som tippas kunna aspirera på en framtida allsvensk plats. Även Filip Hollström har gått poänglös från de två inledande matcherna.

I div 1A Vår svarade Fredrik Näsvall för ett mål och en assist när Boden föll mot Kalix med 3-4 efter straffar. Assisten var för övrigt till kvitteringsmålet som gjordes 19.59 in i tredje perioden. Fredrik missade dock en straff under straffläggningen.

I div 1 E Vår noterades Adrian Ahrling för en assist när hans Mjölby föll mot Sunne med 2-4 i en match som innehöll inte mindre än 134 utvisningsminuter pga att det hettade till något efter slutsignalen och totalt 4 matchstraff delades ut. Adrian var inte delaktig i slagsmålet.

0 thoughts on “Green Connection v.1

 • 13 januari, 2010 kl. 22:00
  Permalänk

  Trist att lövensajten och ni flyttats ner i vänsterspalten, det går ju ett par sekunder extra varje dag för att hitta er.

  Svar
 • 14 januari, 2010 kl. 07:35
  Permalänk

  Svar till Patrik (2010-01-13 22:00)
  Det får vi väl göra någonting åt. Annars hittar man den lätt via sportsidorna i den blå menyn längst upp under fliken ”Björklöven”.

  Svar
 • 14 januari, 2010 kl. 08:38
  Permalänk

  Svar till Patrik (2010-01-13 22:00)
  Vk:s sajt håller på att byggas om lite, men Lövensajten kommer att komma tillbaka till vanligt plats igen.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: