Green Connection Sundström!

I tider när Löven, för en gångs skull (??),  vinner är det lätt att sväva i väg och tappa fotfästet och kontakten med marken. Nu har vi haft som tema att presentera hur det går för f.d. lirare och genom kortare intervjuer låta de presentera sig själva lite mer personligt. Så trots att Löven vunnit och Jesus Schultz målat låter vi en f.d. kamrat komma till tals. Alexander har haft det lite småtungt och fått begränsat med speltid i Brynäs, åtminstone bloggen har haft små förhoppningar att Alex åtminstone genom lån eller liknande skulle kunna vara aktuell för några matcher i rätt tröja.

Tjena Alexander, grattis till vinsten mot Luleå!! Inte varje dag man vinner med 4-0, var det rättvist och vad har du för kommentar till din egen insats? – Tack så mycket, vi gjorde en kanoninsats och det var inget snack om saken. Vi sköljde över dom i 1:a och fick 3-0 att gå på sen kunde vi spela hem matchen ganska säkert.

Hur har säsonget börjat annars för egen del? Nöjd med speltid, produktion, roll eller söker du andra alternativ? – Vi började med att spela många oavgjorda och hade problem med effektiviteten. Men nu på slutet har vi börjat sätta chanserna och vunnit ett par matcher så jag tycker vi fått en bra start!

Följer du hur det går för Löven? – Självklart följer jag Björlöven och håller alla tummar för att det ska gå bra. Dom har fått en tung inledning med mycket skador och tuffa resultat. Men i grunden tycker jag dom har ett bra lag och skall kunna fixa en PO plats minst!

Hur stor är chansen att vi i framtiden får se dig i de rätta färgerna? När kan vi tidigast i så fall börja hoppats få se det – Hur stor chansen att jag spelar i löven igen och när är såklart väldigt svårt att säga. Jag har kontrakt med Brynäs till 2011 och har fullt fokus på det. Men visst skulle det vara kul att få dra på sig lövendressen någon gång i framtiden!

Ny match i morgon torsdag borta mot Linköping i Cloetta Center, hur går det och varför?

Tror vi har en kanonchans mot Linköping, vi har spelat bra på bortaplan.

Har du någon hälsning till alla grön-gula fans, inte de som tankar på Preem utan de som håller på Löven?? – Det är när det går tungt laget behöver ert stöd som mest, hoppas ni inser det och stöttar spelarna och föreningen!

Tusen tack och ett varmt välkommen tillbaka när du vill.. lycka till framöver!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: