Green Connection Rahimi!

Löven4ever fortsätter stolt sin uppskattade intervjuserie med f.d. Löv. Rahimi säger bl.a. att Rögle senast gjorde en bra defensiv insats och de har visat att de ska slåss om en slutspelsplats. Löven är laget han växt upp med att älska och han både tror och hoppas på playoff i vår. Återstår att se ifall di skånske pågarna kan lugga SSK poäng i kvällens omgång.

Senast lirade ni 0-0 hemma mot Brynäs..bra, godkänt eller dåligt? – Tycker vi gjorde en riktigt bra match defensivt, sen lyckas vi inte göra mål på våra chanser.

Vad berodde det på då? – En stor anledning till resultatet var bra målvaktsspel från båda sidor.

Du har nu spelat ytterligare några matcher i Elitserien, känner du att du kommit i det på allvar? – Tycker att jag kommit in i det mer och mer. Vi har visat att vi ska vara med att slåss om en slutspelsplats. Vi har spelat bra de senaste tre matcherna och kommit upp på den nivån vi spelade på vid seriestart.

Har du några personliga mål den här säsongen? – Laget är alltid nr. 1 och det viktigaste för mig är att vi spelar bra och kan vara nöjda efter 55 omgångar, sedan får vi se var vi ligger då och sätta nya mål efter det. För mig handlar det om att försöka utveckla mitt eget spel för var dag som går.

Vad tillför du på isen som back? – Mitt spel bygger mycket på att göra få misstag och att utnyttja min storlek. Jag vill tillföra så mycket som möjligt med att spela fysiskt och uppoffrande.

En sak du främst vill förbättra? – Det finns otroligt mycket som jag kan förbättra, men det viktigaste för mig är att ha fart på fötterna hela tiden. Jag är van med de små rinkarna när man inte behöver åka lika mycket som här i Sverige. Det är också något jag jobbar med att förbättra.

Beskriv dig själv som hockeyspelare med tre ord: – Haha, en klassisk fråga som alltid är svår att svara på. Jag passar på den!

Följer du hur det går för Löven? – Följer alla matcher jag kan på swehockey och läser det mesta jag hittar om Björklöven i våra lokaltidningar. Löven är laget jag växt upp med att älska.

När får vi åter se dig i de rätta färgerna? – Jag spelar i Rögle nu och har full fokus på det. Tänker inte så mycket på framtiden, jag är tacksam för att jag har får chansen att spela i elitserien. Men Umeå är mitt hem och Löven min moderklubb!

Har du någon hälsning till alla grön-gula Lövare? – Ha tålamod, jag tror och hoppas på en playoffplats. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: