Green Connection Rahimi!

Löven4Ever fortsätter i sin serie med f.d. och i dag är det Rahimi som svarar på ett korta frågor och vi passar självfallet på att gratulera till vinsten mot MODO. Var det nu egentligen Daniel sa till riksbusen Jämtin sist de möttes?

Tjena Daniel, grattis till vinsten mot MODO!! Inte i går Rögle vann borta, var det rättvist och vad har du för kommentar till din egen insats?

Tycker att vi vinner gårdagens match rättvist, spelar en exemplarisk borta spel. Vi hade bra målvaktsspel och krigade hårt i 60 minuter, de var inte glamoröst men det resulterade i 3p.

Vi har hört att du och Jämtin ska ha slängt lite käft med varandra sist när ni möttes, vad sa du egentligen?

Ja, vad ska man säga på den frågan. Blev lite upprörd över att han går in som andra man i en situation efter avblåsning. Onödigt av Jämtin och jag talade om det för han, det var inget mer än så.

Hur trivs du annars i Skåne, med laget och förstår du vad någon säger?

Trivs mkt bra här nere, alla är väldigt trevliga och framförallt hockeyintresserade. Sen att det låter som om du har en hel slev gröt i munnen när dom pratar är en annan sak, men det har sin charm.

Elitserien då, som väntat eller är det annorlunda på något sätt och i så fall vilket?

Tycker att elitserien är som jag hade förväntat mig. De är stor skillnad från vad jag är van vid, men det handlar mycket om att vårda pucken inom laget. Vilket leder till att man måste ligga i rätt position i försvarsspelet. Sen är det 12 riktigt bra lag elitserien, alla kan slå alla.

Ny match på torsdag borta mot Djurgården på Hovet, hur går det och varför?

Det blir med all säkerhet en tuff match på Hovet, men kan vi spela på samma sätt som nu senast så kommer vi att få med oss 3p.

Stort tack att du tog dig tid och lycka till framöver..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: