Green Connection Lavander!

I serien med f.d. löv ingår självfallet intervjuer och lite småsnack med våra gamla grön-gula hjältar. En av de stora, lämnade som kapten, återfinns numera i Norrbottens främsta lag, Luleå Hockey.

Seriös och taggad på försäsongen eller försökte du mest att slappa på någon beach?

Klart det har blivit ett par svängar till stranden men annars är det full fart även på sommaren. Ca 10 pass/vecka blir det och det är ett nödvändigt ont om man ska orka med ute på isen.

Hur känns det egentligen att lira i så gräsliga färger?

Ha ha ha… förstår vad du menar med gräsliga färger men kan inte hålla med. Våra tröjor är grymt snygga och även fast du inte håller på AIK så kanske du ändå kan tycka att deras tröjor oxå är snygga?

Hur har det gått på försäsongen, dels för laget men framförallt dig personligen?

– Försäsongen har flutit på bra måste jag säga. Trots att vi tränat hårdare än någonsin så har vi vunnit dom flesta matcherna. Iofs spelar inte resultatet på försäsongen någon roll men det är alltid roligt att vinna. Personligen har det gått ungefär som väntat. Ibland bra, ibland kasst.

Med tanke på att du lirade med Omark/Harju i fjol, saknar du dem som kedjekamrater och hur ska ni klara er utan dem?

Vi måste hjälpas åt allihop för att kunna ersätta Harju/Omark. Tycker vi har fått många fina nyförvärv och tror vi kommer göra en grym säsong i år. Klart att jag precis som resten av LHF hade velat haft kvar Harju/Omark men det kan vi inte tänka på nu. Dom har dragit vidare och det är bara önska dom ett stort lycka till.

Är det du som är Krisses frisör eller vad är din kommentar kring frisyren, eller vad vi nu ska kalla den?

– Ha ha ha förstår att ni diggar Chrisses "frilla" men jag kan inte ta åt mig cred för den. Tror det är KB:s sambo som hjälp honom med det där. Klart coolast i elitserien om ni frågar mig!

Vi måste ju så klart få gratulera till tröstkassen i torsdags också, skönt att få prodcera direkt?

Tack för det, det var snällt. Hellre ett mål än inget mål. Alltid kul att göra mål även om det här inte hjälpte någonting.

Förra veckan var det "derby" mot Schäläftä, hur är känslan och laddningen inför dessa derbyn kontra de mellan Löven och Schäläftä?

Känslan och laddningen är snarlik måste jag säga. Däremot känns det som att det fortfarande är Löven-SAIK som är det "riktiga" derbyt. Dom mötena har en längre historia och det tror jag gör sitt. Bara hoppas att Löven kan klättra upp i elitserien igen så vi får ännu bättre tryck runt hockeyn i norr. Skulle kunna bli många härliga matcher.

Har du någon passning till din polare Forsberg som du vill delge oss?

– Hade ju kunnat skicka ett lycka till via er men det verkar han inte behöva. Han har ju rivstartat säsongen och verkligen fått visa vilken fantastisk spelare han är. Jättekul för Foppa, det har han helt klart förtjänat.

Vad tänker och känner du kring Lövens finska satsning med Arto/Kari?

Har för dålig koll på firma Kari/Arto för att kunna uttala mig. Hoppas och tror att dom kommer göra en kanonsäsong hur som helst.

Hur tror det kommer gå för Löven den här säsongen?

Vi mötte Löven på försäsongen och jag tyckte dom kändes riktigt bra. Jag håller tummarna.

Följer du hur det går för Löven?

Ja jag följer Löven via tidningarna och så där.

Har du kontakt med någon lirare i Löven i dag?

Har lite kontakt med Siken men annars har dom flesta lämnat laget sedan jag var där. Bara Linto och Siken är kvar tror jag.

Hur stor är chansen att vi i framtiden får se dig i de rätta färgerna?

Det är jättesvårt att säga om det blir grön/gult igen. Har skrivit ett 3 års kontrakt med LHF nu och efter det har jag ingen aning om vad som händer. Får se hur kroppen mår och hur det går på isen innan jag kan uttala mig i den frågan. Den som lever får se.

Om du fick bjuda tre personer från Lövens lag alternativt organisation på middag och förhoppningsvis ha en trevlig kväll, vilka skulle då få plats vid bordet?

Oj svår fråga. Hade velat bjuda med betydligt fler än tre. Siken är klar. Vilken kung. Curre måste oxå med. Han har varit otroligt bra med mig genom åren. Sista killen får bli Fjeppa. Skulle vara kul att få bjuda tillbaka lite käk och dryck till killen som tagit hand om min ömmande kropp väldigt många gånger.

Har du någon hälsning till alla grön-gula fans, inte de som tankar på Preem utan de som håller på Löven??

Fortsätt stötta killarna som ni alltid gjort! Ni hjälper dom verkligen att prestera på isen, jag lovar. Sköt om er allihopa och lycka till i år och i framtiden!

Tusen tack och välkommen tillbaka när du vill.. lycka till framöver!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: