Green Connection Hellström!

Löven4ever fortsätter sin serie med intervjuer med f.d. Lövare, näste man till rakning är den numera Lulespelande Hellström. Hellström beskriver sig själv som en orädd spelare, med hjärta som mer än gärna spelar fysiskt.

Grattis till senaste segern, 5-3 på serieledarna och nu ligger ni trea.. hur bra är Luleå egentligen? – Tackar. När vi är som bäst så kan vi slå vilket lag som helst i serien, det gäller för oss att bli jämnare i spelet och hålla denna höga nivå.

För egen del då, börjar du känna dig hemma med lite större rink och så där? –Jo, det känns bättre för varje match som går, omställningen har gått oväntat snabbt.

Luleå då, hur trivs du i stan och med grabbarna i laget? – Jag trivs jättebra, vi har ett gäng kanonkillar med skön stämning i gruppen. Det var inga som helst problem att komma in i gänget. Har inte hunnit kolla in stan allt för mycket men centrum verkar mysigt!

Luleå förresten, varför blev det just de när det finns lag som garanterat är i mer behov av förstärkningar? – Dom visade tydligt att dom trodde på mig och jag känner att jag passar in i deras sätt att spela hockey.

Du har nu spelat ett par matcher i Elitserien, vad är största skillnaden mellan Elitserien och hockeyn "over there"? – Ja, i nordamerika är hockeyn lite rakare, enklare och lite mer fysisk. Rinken är ju som sagt mindre och det blir tätare över hela banan.

Har du några personliga mål den här säsongen? – Mitt främsta mål är att fortsätta utvecklas som spelare och förbättra alla delar av mitt spel.

Vad tillför du på isen som back? – Ett stabilt försvarsspel, jag använder gärna kroppen i närkamperna och spelar hårt och resolut. Jag brukar döda mycket utvisningar också.

En sak du främst vill förbättra? – Spelet med puck, jag vill bli lite säkrare och lugnare med pucken.

Beskriv dig själv som hockeyspelare med tre ord: – Hjärta, fysisk, orädd.

Följer du hur det går för Löven? – Jajjemensan, jag följer så ofta jag bara kan och håller tummarna för grabbarna.

När får vi åter se dig i de rätta färgerna? – Nån gång hoppas jag verkligen.

Har du någon hälsning till alla grön-gula Lövare? – Håll ut, kämpa på och stötta grabbarna i laget. Det är i tuffa tider man behöver stödet som mest!

+++

Här finns en ytterligare intervju med Hellström.

0 thoughts on “Green Connection Hellström!

  • 12 november, 2009 kl. 19:56
    Permalänk

    Tack för en trevligt intervju, riktigt roligt att läsa faktiskt. Skulle vara kul med en intervju med Dansken eller PA, båda verkar vara riktigt sköna lirare.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: