Green Connection Forssén!

Som vi rapporterade om i Green Connection är numera den store Forssén tillbaka i stan. Förhoppningarna var stora inför säsongen på den välväxte ynglingen och när det inte blev permanent kontrakt med Löven trodde vi att karriären skjuta fart på allvar i Arboga. Löven4ever ställde några korta frågor till Christoffervför att ta honom lite på pulsen.

Välkommen tillbaka i stan igen, skönt att vara hemma eller svider det att det inte blev något med Arboga? – Alltid skönt att vara hemma men samtidigt svider det lite att jag behövde lämna Arboga. Det var ett riktigt härligt och bra lag och jag trivdes där.
 

Alexander Semjonov då, är det verkligen samma Semjonov som lirade i Löven för att antal år sedan och vilken klass håller egentligen Semlan i dag? – Semlan är duktig med pucken och hittar bra passningar, men han åker inte skridskor i onödan.
 

Tyvärr blev det ingen förlängning med Arboga som för en utomstående låter det som ett perfekt lag för en lovande talang. Vad var det som hände egentligen? – Det känns som att jag inte ens fick chansen att visa vad jag kan. Jag hann bara vara där i ungefär 1 månad och under den tiden blev det inte många matcher. Spelade några träningsmatcher i början, kan inte säga att det gick bra men det gick heller inte
värdelöst.Efter någon match blir jag nedflyttad till 4e femman och sitter på bänken några matcher utan speltid och sedan får jag sitta på läktaren när det är match. Jag blir kallad till juniorlaget och får spela mot ett division3 lag och ett j18 lag. Tränarna
säger inte ett ord till mig så jag fick aldrig veta vad dom tyckte att jag gjorde för fel eller varför jag inte fick spela. Sedan blir jag kallad till sportchefen och han ger mig två alternativ, lämna laget eller bli utlånad till Köping. En vecka efter att jag
skrev på för Arboga gjorde också en forward från USA det, och direkt jag lämnade skrevs ytterligare en forward därifrån på för laget. Vet inte om det kan ha något med saken att göra men det är historia nu.

När det inte blev något med Arboga, vilka klubbar stod det mellan innan du ritade på för Teg? – Jag har inte haft några alternativ att välja mellan.

Hur ser kontraktet ut, ritat på för hela säsongen eller och finns det några klausuler som möjliggör eventuellt klubbyte? – Jag ska träna och spela med Teg men är fri att gå till en annan klubb om det dyker upp något alternativ.
 

Vilken målsättning har ni inom laget och har du någon personlig målsättning det här året? – Jag vet inte vad laget har för målsättning, jag har just kommit hem och börjat träna med dom och vi har inte pratat om det.
 

Hade du någon spelaridol/förebild som yngre? – Idolen är Zlatan! 

En sak du främst vill förbättra? – En sak som jag vill förbättra är skottet.

Vem är den bästa tränaren du haft? Vad var så bra med honom? – Bästa tränaren.. har haft många bra tränare, kan inte säga vilken som varit bäst.

Var är du i karriären om tre år? – Vart jag är i karriären om tre år, ingen aning. Det får vi se.

Lycka till framöver Christoffer, vi hoppas åter få se dig i rätt tröja en dag..
 

0 thoughts on “Green Connection Forssén!

 • 21 oktober, 2009 kl. 23:54
  Permalänk

  Svar till Andreas Björkvall (2009-10-21 19:44)
  Hur tänkte och vad menar du?

  Svar
 • 22 oktober, 2009 kl. 22:25
  Permalänk

  Misstänker att det är nån som vill smutskasta mitt namn? hm….

  Svar
 • 22 oktober, 2009 kl. 22:56
  Permalänk

  Svar till Andreas (2009-10-22 22:25)
  Inte alls… har bara inte kopplat, som elektrikern sa.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: