Green Connection Boström!

I serien Green Connection där vi följt f.d. Löv har vi med stor förvåning kunnat konstatera att Boström fått på tok för lite speltid. Det har ryktats om skador som förklaring till detta. Bloggen ställde några korta frågor för att förhoppningsvis reda ut ett par frågetecken till !.

Vi har förstått att lite skadebekymmer förhindrat dig kraftigt den här säsongen. Vad är det för typ av skada och vilken är statusen i dag? – Det är ljumskarna som krånglar. Jag åkte på en liten bristning i slutet på augusti, körde igång för tidigt och har haft problem sen dess. Har bara kunnat lira någon period sen serien startade. Nu har jag kört rehab i snart 3 veckor och hoppas på att kunna köra igång ganska snart.

När det inte blev kontrakt med Löven sökte du dig söderut och skrev på för Nybro, trivs du i stan och med killarna i laget? – Nybro är en liten stad men med ett stort hockeyintresse. Sen så har den väl kanske inte lika mycket att erbjuda som många större städer men är ändå trevlig. Jag trivs riktigt bra med grabbarna i laget!

Hur ser kontraktet ut, ritat på för hela säsongen eller och finns det några klausuler som möjliggör eventuellt klubbyte? – Jag kommer spela här hela säsongen!

Vilken målsättning har ni inom laget och har du någon personlig målsättning det här året? – Målsättningen är att ta tillbaka Nybro till Allsvenskan, vi har absolut lag för det! Personligen så är jag mest fokuserad på att bli hel nu. Sen när jag kan gå för fullt så vill jag bli en viktig spelare för laget och bidra till att uppnå lagets målsättning.

Hade du någon spelaridol/förebild som yngre? Foppa och Roger Federer! Bland Björklöv som man har följt närmare så är ju Sasja ett givet namn, gillade även Mats Lavander.

Varför just dessa? Federer för att han står för allt som är vackert med idrott. Dom andra tala för sig själva..

En sak du främst vill förbättra? Skulle inte skada att bli lite snabbare.

Vem är den bästa tränaren du haft? Vad var så bra med honom? Har haft många duktiga! Göte och Jerry som jag hade med 88 laget har betytt mycket för grunderna och det egna intresset.

Vem/Vilka har betytt mest för din hockeykarriär? – Patrik Sunström och sen självklart familjen som har stöttat och gett mig möjlighet att hålla på.

Var är du i karriären om tre år? – Elitserien med Björklöven vore trevligt!

Hur är du som person utanför isen? – Det är nog lättare för andra att svara på. Jag tycker väl att jag är rätt avslappnad.

Lycka till framöver Linus, vi hoppas åter få se dig i rätt tröja en dag.. – Tack för det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: