Grattis Löven på 50:års dagen!

I dag och under 50 dagar framöver kommer sajten på olika sätt hylla och fira vår gröngula jubilar. Det har varit 50 rätt häftiga år, så många minnen och så otroligt många sköna lirare och andra personer i klubben som gjort så fina saker.

I dag säger vi bara stort grattis på födelsedagen vår kära kompis, det är alltså på dagen 50 år sedan IFK Umeå och Sandåkerns SK båda hockeysektioner slog sig ihop och klubben IF Björklöven bildades. Just namnet IF Björklöven antogs förresten inför säsongen 71/72.

Det här var vårt första inlägg i denna inläggsserie om vårt gröngula Björklöven som alltså firar 50 år i år. I morgon kl. 05:15 kommer nästa inlägg, vad kan det inlägget handla om?

Vilket är förresten ditt första minne av Löven.. fältet som vanligt rätt fritt.

4 thoughts on “Grattis Löven på 50:års dagen!

 • 15 maj, 2020 kl. 06:20
  Permalänk

  Grattis Björklöven. 💚💛💚💛

  Svar
 • 15 maj, 2020 kl. 10:29
  Permalänk

  Mitt första minne minns jag inte, men mitt starkaste och bästa är intimt förknippat med 15 mars 1987… Grattis Löven!

  Svar
 • 15 maj, 2020 kl. 11:16
  Permalänk

  Första minnet är när man som liten grabb fick se matcher i isladan. Kedjan med Bengt Lövgren-Ulf Barrefjord-Ulf Larsson. Kjell Garrincha Sundström var också en härlig lirare. Sedan var det otroligt häftigt med Ulf Lundström, vilket handledsskott. Eller suset i publiken när Tore Ökvist fick pucken och skulle utmana en back. Många häftiga minnen.

  Svar
  • 15 maj, 2020 kl. 17:49
   Permalänk

   Det var tider det, man blir nästan tårögd. Ett annat minne som dyker upp hos mig är när Erik Järvholm skrinnande in med oknutna skridskor och la en straff, eller hur är det ? Är det en skröna som trängt sig in i mitt huvud ? 🤔

   Man är grymt taggat inför kvällen, vi hoppas på en helbra fredag 💚💛

   Bloggare, se nu till att dra in lite stålar på V75 imorgon. Jag har bidragit med en liten slant men mitt bidrag stannar där, för jag kan inte vara behjälplig med tips då jag knappt vet vad som är fram eller bak på en häst 😉

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: