Grattis Jens Ledin

Jens Ledin hängde ju sin första kasse i Nybrotröjan igår och bloggen kollade hur det kändes och lite till.

Grattis till första målet. Kan du berätta om hur det gick till?
– Tack så mycket, det var på tiden. Finns inte så mycket mer att berätta än att jag fick en magisk passning till tom kasse. Har missat en hel del fina lägen så det var skönt att få göra ett så pass enkelt mål ändå.

Fick du behålla pucken?
– Nä, det var inget jag tänkte på just då. Verkar inte som att någon annan tänkte på det för delen heller.

Hur firade du?
– Ja du, det var inte mycket till firande. Jag tror jag mest såg vilsen ut. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Min pump håller ingen hög klass och jag försöker att inte göra saker som jag är dåligt på.

Du får nog träna framför spegeln. Över till något senst. Ni är i praktiken redan klar för Allettan. 13 poäng ner med 5 omgångar kvar. Pratas det något om att försöka förstärka truppen?
– Nä, vi har inte hört något, och som det känns så vet jag inte om det behövs så mycket förstärkning. Vi har bra potentiall i truppen och det handlar nog mer om att få ut det än att värva något utifrån.

På tal om värvningar. Får man höra inom laget om något nyförvärv på väg in eller får ni likt oss vanliga döda reda på det via media eller på nästa träning?
– Det är nog väldigt olika det där. Ibland har man fått reda på det 1-2 dagar innan, men det händer även att man får ett, som fallet var i löven, sms med en nyhet om att en spelare är på väg in.

Hur och var blir julfirandet?
– Julfirandet blir hemma i Umeå. Vi får en veckas ledighet så det ska bli grymt skönt att få komma hem och koppla av en liten stund.

Välkommen hem då. En sista fråga. Hur pass bra klass håller division 1 F?
– Jag tycker den håller bra klass. Vad jag har förstått så är den mycket jämnare i år än tidigare år vilket gör att man måste vara väl förberedd till varje match. Så som det ska vara helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: