Grått nytt hår!

Nytt år och möjligen nya gröngula möjligheter, totalt 22 matcher (därigenom maximala 66 ytterligare poäng) kvar innan bokslutet för denna säsong och ännu känns det inte riktigt som vi vet vars säsongen 17/18 kommer ta vägen.

Trots att säsongen 17/18 så här långt återigen bjudit på riktigt höga toppar varvat med alltför både för många samt på tok för djupa dalar har bloggen Löven4Ever inga planer på att kasta in den berömda handduken eller vifta med den vita flaggan ännu.

Vi vill därför bara passa på att önska er alla ett nytt gott hockeyår och förhoppningsvis slipper vi slita vårt alltmer grånande hår under de återstående matcherna av säsongen.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan ovan för att ta del av ditt gratisspel (250 kr) och loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

One thought on “Grått nytt hår!

 • 1 januari, 2018 kl. 12:52
  Permalänk

  Många gråa hår blir det som Löven-Supporter! 🙂
  Tack för en bra blogg!
  Gott nytt år till er!

  Bara som en möjlig tröst: Hur såg tabellen ut för ett år sedan? Låg vi sist då eller hur var det?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: