Grant Besse presenterad

I måndags avslöjades det i podden Sanny & Svensson att Björklöven i veckan väntades göra klart med forwarden  Grant Besse. Nu är det helt klart och han presenterades av Björklöven för några minuter sedan.

CollegeHockeyPlayers.com » Grant Besse (9)

-Grant är en snabb forward som vet var målet ligger. Brukar dyka upp vid rätt plats. Han har spelat en säsong i Europa kan därmed anpassa sig rätt snabbt till stor rink, säger Björklövens sportchef Per Kenttä till klubbens hemsida. Grant är bl.a. vän sen tidigare med Tyler Vesel och Justin Crandall vilket lär hjälpa till i anpassningen.

När det gäller ekonomin så betalar ersättningar för tidigare skadade spelare och ett litet externt tillskott förvärvet. Man hoppas få honom i spel i slutet av denna vecka eller i början av nästa vecka.

* *

Om Grant Besse blir den åttonde och sista transatlanten i Björklövens trupp är knappast spelbart, men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: