Granlund till Almtuna

Sportchef Per Kenttä pratade i podden med Kassman (del 1 och 2) om att det inte fanns någon plats i truppen just nu, men sedan vet man inte vad som händer i framtiden.

Jag kan tycka det är lite synd att Granlund inte ryms i en trupp för kommande säsong, otroligt nyttig och har de senaste säsongerna gjort ett bra jobb oavsett om han lirat i förstalinan eller i den fjärde. Sedan då givet båda därimellan.

Men nu var truppen till stora delar redan satt med längre kontrakt, lite ironiskt ändå att man inte har plats för säsongens spelare från säsongen 18/19. Nu väntar då i stället ligakonkurrenten Almtuna som i dag skrev följande på sin hemsida:

Mattias Granlund är en stenhårt jobbande forward och en riktig karaktärsspelare. Granlund jobbar för laget i alla lägen och är otroligt uppskattad av sina lagkamrater. Han var inlånad en kortare period till oss tidigare så han känner till klubben. Mattias är en viktig pusselbit i vårt lagbygge, säger Niklas Sjölund.

Granlund själv sa följande: – Jag är bara jäkligt laddad. Det ska bli jäkligt kul. jag var utlånad från Karlskrona för några år sedan och jag fick en jäkla bra uppfattning av staden och hur allt är där. Sedan är det ett ungt lag med stor utvecklingspotential och det är roligt. Almtuna har alltid varit jobbiga att möta och det passar mig bra så jag är riktigt laddad.

Kontraktet är på 1 år.

Granlund har så här långt noterats för 149 matcher i den gröngula Lövendressen och bloggen önskar så klart Mattias lycka till framöver. Tack för dessa matcher och till sist.. en gång Lövare, alltid Lövare.

Kommentarer, tankar eller reflektioner… Fältet som vanligt rätt fritt.

*

Bloggen vill även uppmana till att lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Antingen på denna länk eller via bilden nedan.

*

Sedan hoppas vi att du även tar chansen i månadens omröstning gällande Supporterspelaren 19/20. Läser du inlägget på dator hittar du omröstning ute till höger och sitter du med mobilen hittar du veckans omröstning längre ner..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

5 thoughts on “Granlund till Almtuna

 • 18 juni, 2019 kl. 22:01
  Permalänk

  Tacklingen Modo borta 30 december 2017.

  Svar
 • 19 juni, 2019 kl. 11:36
  Permalänk

  Synd att Grönberg å Fagge drog in så mkt skräp på långa kontrakt så vår bästa spelare måste lämna. Snacka om misslyckande…

  Svar
 • 20 juni, 2019 kl. 10:44
  Permalänk

  Man måste kläcka några ägg för att göra en omelett! Jag gillar Granlund men jag litar på PK fullt ut. Han får gärna bli bra i Almtuna så länge han inte blir en succé:) Tack för den här tiden!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: