Graddock & Dollars!

Otroligt kul att Löven kunde presentera ett nyförvärv i samband med Line up, Jensa Hellgren hintade för någon dag eller några dagar sedan att det inte skulle läcka eller läka ut något framöver innan kontraktet är påskrivet. Det är väl inget som tidigare vara synonynmt eller signifikativt för Löven, men nu är det nya tider och jag är glad över att Mason presenterades på det sätt och vid den tidpunkten som han gjordes.

Mason Graddock? Tja, inte lätt att uttala sig egentligen. Men känslan är otroligt positiv på alla tänkbara sätt.

1) Hellgren garderar med ett try out på en månad!

2) Spännande med amerikan, intresset och pulsen stiger oavsett!

3) Spelade framgånsgrikt i Arboga i fjol = känner till stora rinkar och svensk hockey.

4) Ekonomiskt! Som jag förstått det är Mason ett ekonomiskt kap, han räknas inte som de två spetsforwards det pratats om utan det här är en ren bonus.

Det finns säkert ännu fler aspekter som gör Mason till till ett kap, men jag nöjer mig så. Enligt Jens Hellgren, som verkar exalterad och mycket tillfreds med nyförvärvet, är Mason en kille som är "En stor spelare i en liten kropp. Han är en gudomlig skridskoåkare och har en jävla attitityd som jag vill ha in i laget. Och finns det en millimeter att gå på på första stolpen så gör han det."

+ + +

Utöver Mason är vi nu alltså "lovade"  två forwards och en back, insamlingen till Supporterspelaren pågår alltjämt och därtill har Bertil Hammarstedt flaggat för ytterligare dollar om det skulle krävas. Laget kommer inte att bli vad det varit, det kommer in nya karaktärer, nya profiler, säkerligen kvalitéer som vi i dag saknar och frågan som vi eller i vart fall jag ställer mig är om det kommer gå vägen?

Det finns en sällan skådad optimism, ett sällan skådat engagemang, en otroligt skuldfri balansräkning och en otroligt intensiv och krokig vårsäsong. Det skulle kunna bli ett brutalt uppvaknande längre fram i vår, men nu vill jag ryckas med i den optimistiska stämning som råder och jag vill enbart se möjligheter och helst inga hinder.

+ + +

Välkommen Mason Graddock eller Welcome Mr Graddock!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: