Goumas helt presenterad

Björklöven medelar nu att Kevin Goumas anslutit fullt ut till laget och förväntas kunna spela mot Västerås borta om två veckor.

Man skriver följande på sin hemsida:

Kevin Goumas ansluter nu till Björklöven och tränade för fullt under dagens träning

Kevin Goumas kommer att fortsätta träna med laget tills dess hans arbetstillstånd är klart och därefter är han tillgänglig för match.

-Vi är nöjda med det Kevin visat på isen och han ansluter fullt ut i träningen från och med idag. Vi räknar med att han finns tillgänglig för spel från den 6:e oktober, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg.

Hur ser du på den skada han haft?

-Det finns alltid en risk kring en allvarlig skada, men vår samlade bedömning är att Kevin med det specialskydd han använder är redo för spel.

Kevin Goumas märker att han haft stor nytta av försäsongen i Mora.

– Det är klart att ingen spelare kan vara borta en säsong utan att påverkas alls. Det tar lite tid att komma tillbaka till den spelare jag varit men det är så det är. Jag har haft mycket nytta av tiden i Mora, jag kom i början av augusti och har kört på is och spelat träningsmatcher med dem. Matcherna gav mig också det som är svårt att träna sig tillbaka till, ”hockeykänslan”, som man vill ha där ute på isen i matchsituationer, säger Kevin Goumas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: