Goumas gott folk

När Kevin Goumas inte lyckades spela till sig ett SHL-kontrakt med Mora var min direkta tanke likt de fem män i lustiga hattar ” Honom ska vi ha!”.

 

Sen finns det förstås alltid orosmoment såsom att han inte lirade under hela fjolårsäsongen, men kan vi få honom dit han var i Mora så har vi verkligen gjort ett klipp. Han har det i sig och kan vi förmå oss att ge honom tid, så kommer han att betala sig. Han kanske inte kommer att leverera i september, kanske inte ens i oktober, men ge honom tid så har vi überklass i januari och framåt den tid då det verkligen gäller.

Vad vi förstått han han inte heller kostar mer än i paritet med vad Alex Hutchings kostade under sin första säsongen. Inte på något sätt dyr med andra ord. Vad vi uppsnappat så stod det mellan Södertälje och Björklöven, men att valet föll på löven då rollen i löven var mer specifik.

Han är också enligt uppgift redan på plats och aktuell för spel mot Modo på fredag.

Måste bara avsluta med att det är skönt att klubben på något sätt vågade chansa på denna kille. Han har redan visat att han kunde gå från spel i Nordamerika till att leverera på stor rink direkt i Mora. Finns ingen annan tro att det borde bli detsamma i löven.

Era tankar om dagens nyförvärv?

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

7 thoughts on “Goumas gott folk

 • 18 september, 2018 kl. 15:23
  Permalänk

  Helt Jävla Underbart, kommer bli succe, om han är med på Fredag
  och mot all förmodan Freddan är tillbaka ( tyckte han såg finurlig ut
  på upptakts träffen när han fick frågan om spel på fredag) så KAN inte
  Löven förlora inför ett slutsålt kokande A3 Arena, ( jag inräknad) :):):)

  Svar
 • 18 september, 2018 kl. 15:25
  Permalänk

  Mycket bra ! Det här är ju en klasspelare. Sedan kryddar vi anrättningen med en supporterspelare längre fram, så blir det superbra:)

  Svar
 • 18 september, 2018 kl. 16:18
  Permalänk

  I Aftonbladet står att Södertälje valde bort han pga samma orsak som Mora, att fysiken inte var tillräcklig. Men ett par månader med Öhman så ska väl det med fysiken grejas tänker jag mig 🙂 Grym säsong som börjar på fredag, längtar!

  Svar
  • 18 september, 2018 kl. 17:22
   Permalänk

   Klart man säger så. Ingen vill bli bortvald. De valde att rikta in sig på annat. Bli inte förvånad om de landar en transatlant i det närmaste.

   Svar
 • 18 september, 2018 kl. 16:42
  Permalänk

  Frågan är väl om alla papper hinner bli klara för spel på fredag.

  Svar
 • 18 september, 2018 kl. 18:08
  Permalänk

  Löven har en till transatlant på G.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: