Gör som Kenttä, bidra till vårt V75!

Glöm inte heller bort bloggens gröngula V75-system till förmån för Supporterspelaren 19/20, utan bidra likt Per Kenttä du också!

Alla bidrag till systemet tas tacksamt emot och alla bidrag ska alltså swishas till 070-517 34 76, allra senast i morgon lördag den 25 maj kl. 12:00.

Sportchef Per Kenttä

När bloggen i går noterade en swish-inbetalning och ett fint bidrag till systemet från sportchef Per Kenttä ville vi så klart kolla varför även han vill bidra: – En självklarhet att vara med och stötta, förhoppningsvis kan det generera en större slant in!

Följde upp med en fråga kring en Supporterspelare rent generellt ifall tanken är en specifik spelare eller om det kan bli ett bidrag till ex.vis förstecentern, men Per kan i dag inte ge något klart besked. – Vi får se vad vi hittar, så svårt att svara på just nu.

Så kring vad resultatet av detta blir får vi helt enkelt avvakta lite med. Men ta rygg på Per, i skrivande stund ca 1 300 kr insamlat till systemet, men vi kan nog alla lite bättre och vi hoppas på ett ännu större system.

Vi lottar även ut en del priser, läs mer om detta HÄR och hjälp oss mer än gärna att sprida ordet.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: