God jyl åch ott gutt nutt er, Nils Andersson!

Löven4ever fortsätter stolt sin artikelserie med julkort och näste man, eller kille, till rakning är en av våra landslagsmän, nämligen Nils Andersson. Nils har under året gått från klarhet till klarhet och bloggen har varit grymt imponerad av Anderssons framfart och utveckling. Vi ser redan fram emot 2010 och det nya hockeyåret.. hur långt kommer Nils att gå??

God jul och nytt gott hockeyår, eller hur känner du själv?

Gud Jul och Gott Nytt År på er med! 2010 ska bli ett spännande ishockeyår!

Skönt i alla fall att ni tvålade dit Sundsvall i sista matchen innan uppehållet, hur skönt ska det bli att slippa grabbarna ett tag och vad ska du göra i jul?

Jo. Skönt att grabbarna såg till att vinna när jag var borta. Patrik Sundström på lägret var snabbt på mig och hävdade att det var Nisse-effekten… Jag kommer fira julen med familjen. Förhoppningsvis någon winter-classic match med alla gamla hockeykompisar på uteisen.

Engelska fotbollslandslag brukar passa på att skämma ut sig när det blir julfest, har ni i laget någon julfest och vem brukar i så fall passa på och dansa på bordet?

– Var iväg med landslaget så missade tråkigt nog torsdagens julmiddag/julfest. Enligt rapporterna var Ville den som regerat på dansgolvet med sina robotmoves vilket var föga oväntat.

På julafton är en klassiker Kalles jul. Vilka i laget speglar bäst någon av eller karaktärerna Arne Weise, Tjuren Ferdinand, Robin Hood, Piff & Puff, Pluto, Kalle Anka, Askungen, Tomten i tomteverkstan, Lady & Lufsen eller Snövit eller någon av dvärgarna?

– Det finns så många..

Kloker = Jens Ledin – pudelklok i alla situationer, både på och av isen.
Tomten = Tommi Mustonen – Går runt och skrattar för sig själv och mumlar. Man förstår aldrig vad han säger men alltid med ett leende på läpparna
Snövit = Viktor Lindgrens flickvän – Väldigt, väldigt vacker. Jag kommer säkert få skit för detta…

Vad måste absolut finnas med på julbordet och vad får absolut inte finnas med på det samma?

– Är fortfarande för ung för att uttala mig i denna fråga. Har inte upptäckt så mycket mer än potatisen och köttbullarna faktiskt.

Vad önskar du dig själv för julklapp?

Jag önskar mig två biobiljetter till Avatar 3D inklusive medföljande trevlig dejt.

Inte lätt för att oss att fixa men vi ska göra vårt bästa, vi kanske gör en efterlysning på en dejt! Apropå julklapp, hade vi tänkt ge dig något.. men det var svårt.. till slut kom vi att tänka dig och din Epa-bil. Hur skulle det kännas det med några frilektioner på en trafikskola så att du kan få ett vanligt körkort?

Ha, ha.. jo, det kan behövas. Går ju så jävla fort med de riktiga bilarna.

Tack för dina svar, god jul och gott nytt år Nils Andersson!

– Tack själva, bl.a. för ert stöd och intresse! Önskar er en lika god jul…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: