God jel och ytt gått nott ur, Daniel Rahimi!

Löven4ever fortsätter i sin julkortsserie till killar som på något sätt gjort sig förtjänt av det. I dag är det den väldige Rahimi som får ett julkort. julkortet får han inte för sin femteplats i busligan, men nog hade smakat rätt bra ifall Daniel tagit på sig den vackra gröna tröjan igen.

Skönt i alla fall att ni tvålade dit Timrå i sista matchen innan uppehållet, hur skönt ska det bli att slippa grabbarna ett tag och vad ska du göra i jul?

– Här är allt bra, skönt med lite jullov från matcher. Var hemma i Umeå tidigare den här veckan men nu är jag tillbaka i Ängelholm. Det var väldigt skönt att få spendera tid med nära och kära.

Engelska fotbollslandslag brukar passa på att skämma ut sig när det blir julfest, har ni i laget någon julfest och vem brukar i så fall passa på och dansa på bordet?

– Vi hade en Julfest men jag tror inte att den var av samma kaliber som engelsmännens julfester. Det var en ganska lugn men trevlig tillställning.

På julafton är en klassiker Kalles jul. Vilka i laget speglar bäst någon av eller karaktärerna Arne Weise, Tjuren Ferdinand, Robin Hood, Piff & Puff, Pluto, Kalle Anka, Askungen, Tomten i tomteverkstan, Lady & Lufsen eller Snövit eller någon av dvärgarna?

– Väldigt svårt att likna någon med de där nämnda legenderna, men skulle det vara någon så är det Granak som liknar tjuren Ferdinand. En väldigt lugn och snäll kille som är grym varje match.

Vad måste absolut finnas med på julbordet och vad får absolut inte finnas med på det samma?

– Viktigaste av allt för mig är nog skinkan, kanske inte någon revolutionerande smak men den ska ju bara vara där. Kalvsyltan kan ju ryka direkt enligt min mening.

Apropå julklapp, hade vi tänkt ge dig något.. men det var svårt.. på något sätt kom vi fram till att 51 min på 31 matcher kanske är för mycket. Du är i vart fall den femte mest utvisade i Elitserien, hur känns det med en uppdatering över de svenska hockeyreglerna?

– Tycker inte att det har varit några problem alls, har haft ett matchstraff och en 10a vilket är 35 min bara där. Så har sammanlagt 8 tvåminutare på 31 matcher, det tycker jag inte är speciellt mycket.

Avslutningvis vill vi be dig om ett klapptips och ett tillhörande rim..

– Mitt klapptipps får bli en biobiljett, det är många bra filmer som är eller kommer ut den närmsta tiden.

Tack för tipset Daniel, god jul och ett gott nytt år!

– Tack själv, god jul och gott nytt år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: