God gröngul jul!

Även om ni kan fortsätta roa er med vårt jul-quiz (länk) baserat på de frågor vi ställt under hela december vill vi så klart passa på att önska eder alla en riktigt god gröngul jul.

På vår önskelista för en vecka sedan (länk) hade vi Per Kenttä högst på listan och även om #24 Kevin Loppatto så här långt bara gjort en match och då dessutom avgjort mot AIK så kan han vara en del av punkt 3 på denna lista. Så här långt är bloggen därför rätt nöjda, sedan är ju julafton först just denna dag. Vad kan då hända?

För att säsongen 18/19 ska kunna bli riktigt lång dock viktigt att spetsa laget med ett par offensiva kanoner, kan möjligen Loppatto vara en av dessa?Med tanke på skadeläget just nu viktigt att både bredda som att spetsa truppen.

Inte säkert dock att vi hittar denna nödvändiga offensiva spets under granen just i dag, vi vill tillsammans med våra partners ändå passa på att önska er alla en riktigt god jul. Sedan i detta klipp får vi veta vad Jocke Fagervall hoppas hitta under granen.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “God gröngul jul!

 • 24 december, 2018 kl. 13:27
  Permalänk

  God Jul & Gott Nytt År till er som sköter bloggen ni gör ett grymt jobb stort tack för det !

  Samma hälsning till skickar jag till alla grön gula fans över hela världen och även till laget och hela ledarstaben med Jocke i spetsen, känner på mig att 2019 blir ett grön gult år.

  Svar
  • 24 december, 2018 kl. 22:14
   Permalänk

   Lika samma på dig med Plocken, vi håller med.. vi får hoppas på ett gott nytt och framförallt väldigt gröngult 2019!

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: