Goals & comments!!

Oj, så djäkla skönt det var i går. Länge sedan man var så nöjd med en halvknapp seger mot ett halvdassigt och rätt sunket lag. Men innan kontraktet är kirrat ska vi INTE ropa h.. För er som inte var på plats eller bara vill se målen igen finnns de här. Vi fick dessutom några kommentarer från den rivige Messy Jonsson. Hur colt vore det med Messy i stället för Jonsson på ryggen? …fast nog borde det väl kunna få stå Jonsson i alla fall? Håll till godo!

Seger med 3-1 mot Troja/Ljungby, vad är din kommentar till matchen och din egen insats? Tjena, Tycker vi gör en bra match och är bättre än Troja i stort sett hela matchen och vinner klart välförtjänt. Tycker det gick bra då jag fick hoppa in lite i slutet och köra på.

Det tycker vi med, matchens lirare i dina ögon? – Tycker helt klart Thörn var överlägset bäst igår, grymt kul att se honom och jäkligt skönt att ha honom tillbaka i truppen.

Otroligt kul att följa dig på isen, energi och full fart beskriver väl dig rätt bra. De som inte känner till dig saknar nog namnet på ryggen, varför har inte Kurt fixat det än? – Ha ha, jag vet inte varför jag inte fått något namn där, möjligtvis eftersom jag inte har något kontrakt med A-laget.

Nåja, det borde de redan ha fixat. Ny match i morgon, fixar ni kontraktet då eller blir det fight ända in på söndag? – Vi kommer ta tre poäng i morgon nere i Sundsvall så det kommer vara fixat då!

Det låter bra, stort tack för dina svar, vi gratulerar än en gång till vinsten… hoppas du sugit klart på karamellen och redan börjat käka taggtråd för i morgon!! – Tack så mycket.

0 thoughts on “Goals & comments!!

 • 5 mars, 2010 kl. 00:22
  Permalänk

  ”Halvdassigt” så ligger Troja före ditt köra löven och inte nog med det, man är redan klar för HockeyAllsvenskan till nästa säsong. Att kalla Troja/Ljungby för ett halvdassigt och sunkigt gäng tyder på en viss bristande kunskap vad beträffar hockeysveriges historik nu som då. En ort med 14 000 invånare som var Sveriges 13:de bästa hockeylag i stort sett hela 90-talet. idagsläget behöver man heller inte direkt skämmas för sig.

  Svar
 • 5 mars, 2010 kl. 10:52
  Permalänk

  Är det inte Messy som gör målet? Var halvsäker på det på matchen då jag satt i bra vinkel på matchen och tvivlar inte mindre på det nu när jag ser highlightsen.

  Svar
 • 5 mars, 2010 kl. 15:58
  Permalänk

  The Tooth- Det var Lindgren som gjorde målet skilj på 29 och 24… De enda dessa spelare har gemensamt är Right vinkel på klubban i princip…

  Svar
 • 5 mars, 2010 kl. 17:39
  Permalänk

  Svar till en sansad värld (2010-03-05 00:22)
  Sant en sansad värld, jag rycktes för en kort stund med i den hybris och bubbla som vi gröngula gärna lever i. Vi tror att vi är bättre än vad vi egentligen är.. men just i den här matchen var ändå T/L ett halvdassigt och sunkigt gäng. 😉

  Klart vi kan historian, flera tuffa möten förr om åren och Troja/Ljungby har varit förvånansvärt starka sedan återkomsten i Allsvenskan. Ska inte alls skämmas för sig, jag hoppas och tror vi fixar kontraktet i kväll..

  Ha en trevlig helg!!

  Svar
 • 5 mars, 2010 kl. 17:42
  Permalänk

  Svar till the tooth (2010-03-05 10:52)
  Inte så lätt att se, men nog borde väl Messy ha fått/tagit målet ifall han pillrat in den.. känns inte som en blyg försiktig junior direkt, rätt mycket rock´n roll om du frågar mig.

  Eller så tordes han inte ta målet när det var ”Kingen” som strutade..

  Svar
 • 5 mars, 2010 kl. 17:48
  Permalänk

  Svar till bättre syn.. (2010-03-05 15:58)
  bättre syn, jag tror the tooth syftar på det andra målet…

  Jag håller med om att det borde vara lätt att skilja på Lindgren/Messy. Jag tycker fortfarande det är skit att inte Messy fått namn på sin tröja, alla tryout-spelare eller lån har haft det redan till ”premiären”.. Vad är egentligen skillnaden när Pontus Johansson eller Messy debuterar..?

  Sjukt kul oavsett att Lindgren fick göra en kasse till slut, inte alls förvånad om det kan lossna på allvar nu… synd bara att säsongen snart är över.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: