Go natt!

Bloggen har varit oförskämt lugn, anonym, tyst och nästintill död den senaste tiden. Även om det finns förklaringar, som vi varken kan eller vill avslöja i dagsläget, kan vi garantera att våra hjärtan är minst lika gröngula trots degraderingen. Så trots att bloggen varit alltför passiv, och på så sätt skulle kunna liknas vid den förra ledningen, kommer vi tvärt emot den senre att knyta näven och jobba ännu hårdare. Men nu släpper vi blicken i backspegeln och tittar framåt, nu är vi på botten och ska ta oss uppåt… visst är du också med på resan?

Division ett nu då? Jag tror faktiskt att degraderingen kan vändas till något positivt och jag vil mena att kan vara vändningen och början på något nytt. Nya unga Löven kommer absolut att resa sig, men vi måste hjälpas åt allihopa!

 

0 thoughts on “Go natt!

 • 16 september, 2010 kl. 23:58
  Permalänk

  Mycket bra skrivet och sammanfattat om situationen som gäller NU!
  NU gäller det bara att få ut det till ”Umäbona”, så de kommer till matcherna och bidrar och ser framåt!

  Gröngul MODO-it! 😉

  Svar
 • 17 september, 2010 kl. 13:02
  Permalänk

  Jag satt och tittade på Djurgården – HV71 igår och vilken publik det var. Djurgårdarna sjöng och hoppade så man nästan kunde tro att det var sm-finalen.

  Nu på lördag ska väl Boden få bekänna färg. Varför inte ta ett par järn före matchen så även Umeåpubliken vågar sjunga och hoppa till lagets stora glädje. 😉

  Go Löven!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: