Go mårrån!

I går kväll var slutet och samtidig början på fortsättningen för bloggen. Vi har varit väl passiva på slutet, men i dag blickar vi i stället fram och uppåt. Ingen ska tro att vi fuskat med barkmarksträningen eller att motivationen är lägre bara för att det vankas divichon ätt hockey i arenan i vinter.  

Men du som brukar läsa här, kanske läste eller är alldeles färsk (då vill vi såklart passa på att hälsa dig lite extra välkommen, LITE EXTRA VÄLKOMMEN!) vad är egentligen intressant att läsa om på Löven4Ever? Jag vet att frågan ställts tidigare, men den kan faktiskt inte ställas nog ofta och samtidigt kan önskemålen variera gentemot förr.

Löven4Ever vill dessutom återigen passa på att lyfta fram våra eminenta sportjournalister som bloggar mer proffesionellt. Här tänker vi på Forsgren och Westman i stan, sedan har vi dssutom superbloggaren Jimmy Stålnacke som både står i båset och knackar på tangenterna. Bloggen hoppas bara att ingen väntar sig att vi kan eller ens har ambitionen att utmana, men vi ska garanterat göra vårt bästa för att roa och underhålla på vårt sätt.

Jag ville bara ta tillfället i akt att återigen klargöra att vi inte är några journalister, vi saknar helt möjligheter att ställa ansvariga mot väggen och vi har heller ingen reell möjlighet eller teknisk utrustning att göra bloggen så levande som vi önskar. Något som vi alltid jobbat för, och numer andra frekvent gör, att genom intervjuer profilera spelare och följa upp f.d. Löv (Green Connection!?) kanske trots allt visar på att vi åstadkommit något? Bra så i så fall.

+ + +

Apropå intervju, det kommer en med Grönlund inom kort!

 

0 thoughts on “Go mårrån!

  • 17 september, 2010 kl. 16:15
    Permalänk

    Är Öberg klar för Clemensnäs? går ett rykte om det i Skellefteå iaf…

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: