Givet köp?

Jag blir allt lite till mig när jag ser olika typer av gamla souvenirer och liknande. Detta klistermärke finns just nu till salu på tradera. Ganska coolt. Givet köp för en samlare? Given plats i ett framtida Lövenmuseum? Det är lika givet som att aldrig kommer att glömma reklamjingeln: Ät o må på grill 22, Ät o må på grill 22, Ät o må på grill 22…"

0 thoughts on “Givet köp?

 • 4 mars, 2011 kl. 20:01
  Permalänk

  Jag kan inte heller glömma reklamen för Grill 22 när det gick i början på 80-talet, den sitter som ”klistrad” i hjärnan. Annars så har jag ett oöppnad telefonkort med Sasja som motiv, det kommer jag ALRIG att göra mig av med. Angående PO2, om Löven lyckas slå ut Nybro så väntar nog en för tufft uppgift mot Asplöven. Sedan tror jag även att det inte fins något lag från Division 1 som kommer att klara av Tingsryd/Troja /Sundsvall. Tror även samma sak omk kvalserien mellan allsvenskan och Elitserien. Trevlig fredagskväll med hälsing från Halland

  Svar
 • 4 mars, 2011 kl. 20:53
  Permalänk

  Svar till Mårthen (2011-03-04 20:01)
  Helt klart en klassiker Mårthen.. ”Offside? Aldrig i en hytt från Volvoumeverken.” Det finns så många, tror fan det var bättre förr.

  Vad gäller PO2 eller PO3, klarar vi inte Nybro och Aspröven har vi inget i en kvalserie att göra, vilka som avancerar? Tja, klart som tusan det blir tufft och tight.. men tar vi oss dit har vi iaf chansen. Tar vi oss inte dit så var vi inte tillräckligt bra. Punkt.

  Om glappet är större eller mindre mellan ettan och AS eller mellan AS och ES? Tja, det känns som glappet mellan ettan och AS är gigantiskt och AS till ES än värre.. Elitserien 13/14 då!?

  Svar
 • 4 mars, 2011 kl. 21:18
  Permalänk

  En till bra kommentar är ju från Hardy Nilsson, tränare i Djurgården, som jag läste i AB, ”-Det var inte bättre förr men det är sämre nu!”

  Missade att allsvenskan var färdigspelat => att det är Troja och Tingsryd som ska spela i kvalserien och att Sundsvall har spelat färdigt för denna säsong.

  Svar
 • 4 mars, 2011 kl. 22:08
  Permalänk

  Svar till Mårthen (2011-03-04 21:18)
  Haha, undra vad menade han med det? Snacka om att säga ingenting. : D

  Svar
 • 5 mars, 2011 kl. 09:38
  Permalänk

  min favorit souvenir är Björklövens hockey band. En kassett med den hetaste musiken anno slutet på 80’s varvat med fantastisk reklam. gör som björklöven -spola kröken!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: