-GD är alltid bra på att skapa en härlig stämning (uppdat)

Han lämnade Björklöven efter 5 säsonger i klubben inför denna säsongen och nu ställs han mot sin tidigare klubb för första gången sedan klubbytet. Jag pratar om Almtunas William ”Wille” Quist.

Inför mötet känner han själv att det ska bli både spännande och kul. -Det är jättespeciellt att möta Björklöven, speciellt med tanke på alla känslor man byggt upp för klubben under dessa år. Det kommer definitivt vara extra pirrigt säger Wille när vi pratar med honom.

Wille har under sina säsonger i Björklöven fått äran att ha Sveriges bästa fans, Green Devils i ryggen nu får han dem som motståndare i och med att Green Devils bussar ned och finns på plats.

-De var ju ett tag sen jag hörde dem men även det skall bli kul, GD är alltid bra på att skapa en härlig stämning så det tror jag dem gör även idag berättar Wille. Han vill dock inte besvara hur de känns att inte längre ha dem i ryggen.

Vad gäller Almtuna så var de på förhand tippad i den övre delen av tabellen, de ligger nu på en 12e plats med 3 segrar och en oavgjord. Något som Wille förklarar med att de har inte kommit igång med målskyttet och förlorat matcher de egentligen borde vunnit. Han avslutar även med att konstatera att de inte alls är nöjda med starten på säsongen och har mer att ge.

Wille själv har svarat för ett matchstraff och ett mål och en assist. Inte heller där är han nöjd, han upplever att han haft en hel del stolpe ut. Men det gäller bara att jobbar på så kommer det att lossna.

Efter sina 5 säsonger så har han inte bara fattat tycke för staden utan också träffat flera vänner både i och utanför laget. Det blir extra kul att möta dem som jag spelade ihop med ifjol hälsar han glatt. Han har bra kontakt med flera från fjolårssäongen och pratar med dem titt som tätt.

Han har tidigare uttryckt att det kommer vara mest konstigt att möta tidigare ”sambon” Kim Karlsson, nu är ju han fortsatt skadad och det är lite av en lättnad för Wille, även om han så klart som alla vi andra hoppas och önskar att Kim är fit for fight så snart som möjligt. Samtidigt så skulle de vara kul att få möta Kim och han hoppas att de båda är hela till nästa möte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: