GD anordnar försäsongsresa till Vasa

Supporterklubben Green Devils går ut hårt denna säsong och anordnar en försäsongsresa till Vasa mellan den 15 och 18 augusti. Man skriver följande på sin hemsida.

”Då Löven spelar försäsongscup i Vasa har vi fixat fina priser på båt, hotell och matchbiljetter.

Vi åker klockan 19:00 onsdagen den 15/8, bor tre nätter (dubbelrum) på Sokos hotel Royal Vaasa och kommer hem 12.30 lördagen den 18/8. Detta för 1540 kr per person. I detta pris ingår även transfer till och från arenan samt inträde till torsdagens och fredagens matcher.

Vi har inte fått något tak på antalet anmälningar, men det finns inte hur många platser som helst. Anmäl er på: greendevils1982@gmail.com snarast möjligt. Vi återkommer med information kring betalningen.”

Bra initiativ och vi får hoppas att många har möjlighet att följa laget på plats, är du inte redan medlem i supporterklubben Green Devils kan du läsa mer HÄR.

* * *

Har du ännu inte löst till biljett till U Rock den 17 augusti kan du så klart göra det genom att boka biljett genom att klicka på bilden nedan.

Kommentarer, reflektioner eller tankar gällande försäsongsresan till Vasa? Fältet som vanligt rätt fritt, så skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: