Fullt upp trots tystad från Löven

Gustav Grundström kom till Björklöven på tryout-kontrakt inför säsongen och gjorde det så bra att han spelade till sig ett permanent kontrakt. Hur det blir den kommande säsongen är ännu oklart.

24923873570_8988fdf01b_b (1)

Framtiden för #11 Gustav Grundström är oklar just nu. Akivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Han har totalt spelat 48 matcher denna säsong med 3 mål och en assist samt 11 registrerande tacklingar, vilket är sjunde bäst av alla forwards. Då har han ändå varit 13:e forward under hela 17 matcher. Hur det blir det kommande säsongen vet han inte. -Än så länge har jag inte hört någonting från Björklöven, berättare Gustav för bloggen. Han känner dock ännu ingen brådska att lösa framtiden.-Än så länge avvaktar jag bara. Om löven inte hör av sig så får jag fundera på vad jag ska göra då.

Vad händer annars? Semester eller har träningen dragit igång redan?-Jag pluggar företagsekonomi på universitetet, så jag har fullt upp med det just nu!

Skönt med något annat att bryta av med han jag tänka mig?-Ja, det är faktiskt ganska skönt att inte bara behöva tänka hockey hela tiden!

3 thoughts on “Fullt upp trots tystad från Löven

 • 18 mars, 2016 kl. 00:07
  Permalänk

  Hoppas Björklöven kan anställa någon som kan ta hand om spelarna. Det är ju inte schysst att låta så många hänga i luften oavsett status. Det är ju trots allt människor och blir spelarna behandlade som en handelsvara kommer man få det.

  Ett lag utan själ och hjärta.

  Ska Björklöven leka MIF och LIF eller SSK och VIK?

  Dom har ju sunda värderingar?

  Svar
 • 18 mars, 2016 kl. 01:07
  Permalänk

  Njet’ ingen klubb i Swe har sämre klimat för sina spelare! Sämst attityd och lägst kunskap att driva elitklubb i Norrland, alla är bättre än Björklöven. Att inte GD vaknat ännu är ett mysterium efter allt som händer!!

  Svar
 • 18 mars, 2016 kl. 12:55
  Permalänk

  Håller med om att jag förundrats över GD;s tystnad hela säsongen. Tror dom blivit förda bakom ljuset men inte vågat ta strid mot det dom sett på isen. En annan undran måste vara om inte styrelsen snart har ett ansvar att gå ut till sin publik och berätta vad som skall ske eller är dom inte på banan kanske. Att sitta i Lövens styrelse är ett ansvar och att beviljas ansvarsfrihet efter det dom presterat hitintills t. torde ligga utom räckhåll

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: