Frycklund & Zetterberg?

I morse hade bloggkollegan ett inlägg kring Lucas Sandström och om han månne hamnar i Västerås eller ej? Här kommer lite av tankar om det inte blir som Västerås vill dvs håller sig kvar, finns det då något att plocka därifrån?

Först och främst vill jag säga att jag vill att både Västerås och Södertälje håller sig kvar, även om det ser tufft ut i dagsläget.

Finns det då något som jag skulle vilja se i Björklöven kommande säsong? Självklart finns det det. En som jag säkerligen tror vi kan vara och rycka i är Mikael Frycklund, en spelare jag personligen gillar och en spelare jag också vet att Joakim Fagervall gillar och han var ju också tränaren som lyfte upp en ung Frycklund från juniorlaget till A-laget säsongen 12/13.

En annan spelare jag gillar och fler med mig är Lukas Zetterberg som både ryktas och sägs till och med vara klar för Timrå. Här borde kunnat gått att locka honom till Björklöven (om det nu inte gjorts och vi misslyckats). Lukas är en sniper med rightfattning och de växer inte på träd och är precis vad vi behöver. I dagsläget har vi bara en rightfattat forward i Marcus Jonsson.

Tittar vi se på Södertälje som om de misslyckas hålla sig kvar har ett par intressanta namn som det säkerligen lär bli huggsexa om (om de nu i det tysta inte redan är klar för andra klubbar) och det är ju målvakten Alexander Sahlin som har en bra säsong bakom sig, för att inte tala om skyttekungen Anton Holm. Den senare skulle det inte förvåna mig om han hamnar i AIK.

***

Tittar vi mer lokalt och lite silly på tränarfronten så verkar det som att Terho Nevalainen blir den som tar hand om viss del av Vännäs HC:s barmarksträning. Uppgifter till bloggen säger att han kommer att träna laget två dagar i veckan fram till i juni.

2 thoughts on “Frycklund & Zetterberg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: