Fredagsröj…

…men tyvärr kom festen lite som av sig. Visserligen 1-0 redan efter knappt tre minuter och redan då hade hemvändande Jon Palmebjörk presenterat sig, det skulle bli två snygga assist till där vi främst njöt av förspelet till kapten Jarls 3-0. Där snackade vi hockeygodis av stor sort. Några små vrickningar, blicken åt ett annat håll och en precis pass till Jarl i slottet.

Men möjligen var det den tidiga ledningen som gjorde att grabbarna gick ner sig en aning. Visserligen dominerades liret på plan, puckinnehavet var kraftigt i gröngul favör, men det skapades kanske inte så mycket klara chanser.. och när väl chanserna dök upp var avsluten lite mjuka. Det är okej att skjuta högt och distinkt, man behöver inte trän in den mellan benen varje gång!

Men nu tar med oss tre nya pinnar via 4-0, grattis förresten till bloggkollega Lövenbloggaren som på ett Saidanskt vis prickade den stora publiken 3715.. imponerande. Både av Lövenbloggaren och publiken tycker jag, kul att vi blev så många.. visst spräcker vi 4000 i nästa derby?

+ + +

Kort summering..

!!! # 34 Jon Palmebjörk som direkt presenterat sig och det syns att Jon kommer tillföra otroligt mycket. Nu såg det dessutom ut som att någon varit taskig och mixtrat med grillorna, det var ett antal tillfällen som Jon knäade och satte sig på rumpan. Med knytna och nyslipade grillor kommer Jon göra än mer nytta, inte så svårt att imponeras av tre assist och mycket stor konst i övrigt. Borde haft priset som bästa Löv. Det priset gick som så ofta till favoriten William Quist, inget fel i det.. Quist är en som verkligen syns, dels för att han är så lång.. men framför allt för hans fart, speed och teknik. Man lägger definitivt märke till grabben, men nu har kraven höjts och bloggen tycker inte det här var Williams bästa match.

!! # 20 Jens Persson & # 41 Marcus Lundberg som förtjänstfullt vikarierade som backar när både Eriksson och Molin klivit av. På nåt sätt kändes backarna än mer spelande och båda är dessutom hot när spelet bedrivs i den offensiva zonen.

! Green Devils som återigen visade hög och stor klass, trots ledning med bara 1-0 långt in i tredje så ångade de på och stöttade grabbarna. Sedan gör det inget att det är helgmatch heller, stämningen blir inte direkt sämre.

? # 16 Tylor Michel och dennes debut i Tacklingsbingon blev ju tyvärr ingen succé. Sedan gäller det att hålla sig kall, nu uppfattade jag visserligen inte hur situationen uppstod men i stället för att ge igen med samma mynt får man ta smällen och kanske ge igen lite snyggare i nästa duell. Nu fick Tylor visserligen med sig Gabrielsson som verkligen hade vaknat på fel sida i dag.. inte varje dag en målvakt drar på sig 34 minuter. Men Tylor och bingon kommer säkert bli en favorit vad det lider, för vi utgår ifrån att det blir en fortsättning eller egentligen en början. Glöm inte bort att komma i håg att köpa matchprogrma kommande hemmamatch.. "Bingotalongen" fanns nämligen i denna.

?? Sluta snacka.. det är ytterst sällan en domare ändrar sig och tyvärr leder det bara till minuter på botbänken eller i värsta fall en tidig dusch. nu uppfattade jag visserligen inte ifall de viftat för time out i från det vinrödvitabåset.. om de gjort det och Stenlund missat kanske det var han som borde ha gått och duschat i stället. Fast visst ja, vi i publiken fick ju inte kritisera domare.. Stenlund var säkert bäst på plan, borde fått båda blomkvastarna och dömer nog i Elitserien i vanliga fall, eller?

0 thoughts on “Fredagsröj…

 • 1 oktober, 2011 kl. 02:56
  Permalänk

  Hej! Kan ni inte borja lagga upp highlights fran matcherna? Vissa har namligen inte formanen att kunna se matcherna live. 🙂

  Svar
 • 1 oktober, 2011 kl. 10:38
  Permalänk

  Svar till Klabbe (2011-10-01 02:56)
  Det kommer några klipp från matchen i går inom kort Klabbe..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: