Fredag den 13:e får ny betydelse?

Fredag den 13:e har ju alltid ansetts som en otursdag, men i lövenkretsar kanske den framöver ska kallas för ”kortlånsdagen” eller ”Emildagen”. Nyss blev det nämligen klart att man utöver Piteås Emil Wikström även lånar in Modos juniormålvakt Emil Hedman.

Emil Hedman tränade med Björklöven idag och kommer nu också att finnas med under matchen mot AIK på söndag.

– Emil Hedman är en duktig ung målvakt som varit med oss och tränat några gånger när Andreas Ollikainen varit skadad och nu också kommer att följa med oss till matchen mot AIK på söndag, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson till klubbens hemsida.

Läs HÄR en intervju med Emil.

11 thoughts on “Fredag den 13:e får ny betydelse?

 • 13 november, 2015 kl. 14:55
  Permalänk

  Men varfor ??? Lat Crillan Hällberg vara med… ar han sa mycket samre an Emil Hedman ?? Har vi helt dumpat vara juniorer i framtidsvisionen ? Fast om det beror pa att Hällberg lirar match med A-J ar det ju forstas ok 🙂

  Svar
 • 13 november, 2015 kl. 15:09
  Permalänk

  Håller med, ska vi låna in en junior så kan lika gärna vår egen junis öppna båsdörr. Sedan gillar jag inte att Emil har sin pappa i ledarstaben även om det inte är lika illa den här gången som när Öhman junior var inlånad för några säsonger sedan. Det måste till en bättre målis på långtidslån / värvas som kan konkurrera någorlunda med Kevin både för Kevins utvecklinngs skull och även för lagets skull.
  Även om Emil Wikström gjorde det okej förra gången så tycker jag att det måste till minst en ”tyngre” pjäs dvs en stabil fysisk back som spelat minst på allsvensk nivå tidigare. Och inga korttidslån utan för hela säsongen för den backuppsättning vi har kommer inte att hålla i längden.
  Förstår att det inte är ett helt lätt uppgift för Dalle både ekonomiskt och även att tillgången på spelare som passar in är inte så stor. Men jag är övertygad att detta måste lösas om vi ska kunna fajtas om SHL platser till våren annars ska vi nog vara glada om vi kan komma topp 8 den här säsongen.

  Svar
  • 13 november, 2015 kl. 16:41
   Permalänk

   Det är därför Hällberg inte är med.

   Svar
 • 13 november, 2015 kl. 15:36
  Permalänk

  Såg träningen idag och emil (målvakt) är rätt duktig, bra placerad,följsam i sidled i två mot noll lägen mm. Men den STORA frågan är vars palmebjörk var idag ? för inte var han på isen.

  Svar
  • 13 november, 2015 kl. 16:41
   Permalänk

   Sträckning i nacken. Inget allvarligt, men för stelt för att träna på is. Ska finnas med imorgon på is igen.

   Svar
 • 13 november, 2015 kl. 17:10
  Permalänk

  Tror ändå inte att Hedman håller i allsvenskan det är en sak att var bra / hyfsad på enstaka träningar än att prestera under match med allt vad det innebär. Hedman är 11 i mv ligan i J20 superelit norra med 89,65 % i stats, hans mv kollega i Modo J 20 har 91,27 % dock med 4 matcher mindre spelade. Nej det måste in någon med rutin från högre serier tycker jag.

  Svar
 • 13 november, 2015 kl. 17:10
  Permalänk

  Varför ta in en målvakt vars far är i ledarstaben.. ? Borde vara en regel att inte ha barn till ledare i A-laget.. Skärpning!

  Svar
 • 13 november, 2015 kl. 17:44
  Permalänk

  Två budget värvningar ..
  Man börjar undra hur begränsade kontakter sportchefen har och om hans ringa erfarenhet i en högre division tar ut sin rätt.
  Letar han efter spelare som han inte har råd med och får nobben hela tiden eller hur är det.
  Tycker han att gräset är grönare på den andra sidan hela tiden?
  Hur påverkas harmonin i truppen när det tillkommer spelare på korttidskontrakt ..
  Och hur är det med Palmebörk,är han på väg bort?
  Är det pengar från en försäljning man väntar på?

  Svar
 • 13 november, 2015 kl. 22:40
  Permalänk

  Snart värre än lånelaget Hästen.
  Pinsamt börjar det bli.

  Tingsryd har 8st egna talanger.
  Och 11st som gått genom deras organisation.

  Tänkvärt.

  Svar
 • 14 november, 2015 kl. 00:00
  Permalänk

  Ni som fixar det mesta, kan ni ordna en intervju med Jon och eller Jonsson om petningen på Jon? Lavander känns som ett hopplöst fall, skänk till Piteå?

  Svar
 • 14 november, 2015 kl. 11:54
  Permalänk

  Tror inte Jon ska ställa upp på fler intervjuer. Risken för vinklat reportage och därmed feltolkning från tränarstaben ( igen) gör att bänkningen blir permanent.
  Har förstått från flera håll att förra reportaget inte föll i så god jord hos TJ.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: