Francis Perron förlänger

Björklöven presenterade just Francis Perron som nästa förlängning.

Foto: Lövenbloggaren

Perron kom in under fjolårssäsongen och hann med 16 matcher i grundserien och svarade för 4 mål och 6 assists. I slutspelet blev det 14 matcher med resulterade i ytterligare 4 mål och 4 assists. Nu får han chansen att spela inför vår underbara publik. Kontraktet är skrivet på ett år.

Tankar om den förlängningen?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

11 thoughts on “Francis Perron förlänger

 • 3 juni, 2021 kl. 14:43
  Permalänk

  Jag är ärligt talat väldigt förvånad, och är inte säker på ifall förvåningen är positiv eller negativ. Killen är ju såklart en bra hockeyspelare, men inte lär han ha varit svettigast i omklädningsrummet efter matcherna så att säga. Jag är nog ärligt talat väldigt kluven faktiskt, men förhoppningsvis så kommer han verkligen ”explodera” i Löven nästa säsong.

  Svar
 • 3 juni, 2021 kl. 14:56
  Permalänk

  Den bästa förlängningen jag hoppades på och vår sportchefs fingertoppar.

  Kommer bli nästa säsongs poängbäste. Du läste det här först.

  /linus

  Svar
 • 3 juni, 2021 kl. 15:21
  Permalänk

  Perron kunde ju glimra till emellanåt ifjol men med tanke på den gissningsvis höga lönen känns det som en chansning.

  Svar
  • 4 juni, 2021 kl. 09:17
   Permalänk

   Övertygad om att Perron har en betydligt lägre lön än vad många verkar tro. Generellt är det ju en feluppfattning gällande nordamerikanska spelare att de skulle komma över med några löjligt höga lönekrav. Visst finns det transatlanter som tjänar bra men bara för att man lirat några säsonger i ECHL eller AHL innebär det inte något lyxliv. Mest troligt har de som pendlar mellan NHL och AHL ett rätt okej NHL-kontrakt att luta sig tillbaka mot men övriga utfyllnadsspelare lever nog en annan tillvaro.

   Jag tänker att det kan vara anledningen att många söker sig till de mellaneuropeiska ligorna där kontrakten är förhållandevis kryddade sett till spelkvaliteten. De spelare som inser att NHL nog bara stannar vid en dröm kan maximera sin talang genom att få ut lite cash ändå. Då sticker man över pölen.

   Svar
 • 3 juni, 2021 kl. 16:01
  Permalänk

  Härligt med transatlantförlängningar, nu kanske vi får se fler. Han behövs framåt särskilt i PP tillsammans med Hutch i JT kanske?

  Svar
 • 3 juni, 2021 kl. 16:43
  Permalänk

  Bra förlängning av Per. Han kommer nog att lyckas när han får chansen att träna med laget från start och spela en hel säsong med löven.

  Svar
 • 3 juni, 2021 kl. 18:36
  Permalänk

  Ärligt talat….en jävla skräll!!!
  Men,om man ska tro Kentä,så vill han vara kvar.Känner att han kan mer.Att ha blivit uppslängd på läktaren ett antal matcher,men ändå ha tro på sig själv i klubben,är fanimej grymt.Tror och hoppas att han kan mer,med rätt omgivning.
  Kommer att bli mycket intressant att följa.
  Kentä kan verkligen överraska…

  Svar
 • 3 juni, 2021 kl. 20:12
  Permalänk

  Detta blir mumma 🤗🤗🤗 roligt o spännande.
  Tror han o Bengtsson kommer äga pp nästa säsong 🤤😋

  Svar
 • 3 juni, 2021 kl. 20:34
  Permalänk

  Tycker han var en Grant Besse 2.0 tveksam om han spelar längre än till jul

  Svar
  • 4 juni, 2021 kl. 06:48
   Permalänk

   Seriöst man kan inte jämföra Perron med Besse.

   Svar
 • 3 juni, 2021 kl. 20:59
  Permalänk

  Blev verkligen förvånad av denna förlängning. Han var direkt usel i 5v5, seg och mesig. Visade en del spets i pp i slutspelet dock. Nu vet jag att han kom otränad och hade aldrig spelat på stor rink, det kommer vara helt annorlunda kommande säsong. Att han själv ville stanna är ändå rätt häftigt. Jag känner varken bu eller bä utan litar helt på PK.

  Nu är det dags att börja skramla till Liss så att han stannar också.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: