Framtiden för Besse och lånen?

Redan i förmiddags inför matchen mot Västerås fick vi tips, när sedan Besse hamnade utanför laget fick sajten än fler tips om att #94 Grant Besse var ett avslutat kapitel och skulle lämna laget.

Foto: Lövenbloggaren

Vi har så klart sökt sportchef Per Kenttä och hans kommentar efter matchen mot Västerås var att: – Just nu är han utanför laget av konkurrensmässiga skäl. Något annat har vi inte diskuterat.

Vi kollade även läget med framtiden de tre inlånade Johansson/Edström och inte minst Mannberg som gjort en smärre succë genom poäng i tre raka matcher och att satt avgörande kasse i två av de tre senaste matcherna. Där blev svaret: – Angående de inlånade spelarna så får vi sätta oss ner här i dagarna med Teg SK och Vännäs Hockey och kolla hur det ser ut.

*

När en import hamnar utanför av ”konkurrensskäl” på bekostnad av inlånade spelar från lokalkonkurrenten i HockeyEttan talar det så klart sitt tydliga språk även om inget finns att bekräfta innan det gått i lås. Eller att klubben själva gått ut med infon.

Men sett till fakta rätt givet vad som kommer att ske gällande Besse..

Kommentarer etc. Reflektioner eller tankar.. Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Framtiden för Besse och lånen?

 • 17 januari, 2021 kl. 20:36
  Permalänk

  Ja, finns det något gäng som vill ta över kontrakted,så är det ju både bra för honom, som det är för klubben.
  Målvaktsfrågan måste ju lösas,på något sätt.Mantler sköter sig alldeles utmärkt,tycker jag.Känner inte till hur det är med Vännässamarbetet.Men skulle det gå att lösa en månad till,så vore det ju bra.Annars får väl Kentä hitta något annat.Vad det gäller Tegsgrabbarna,så har dom väl ”växt in” i spelet bra,på så kort tid.Men att förlänga?Tveksamt.Vet inte hur ekonomin ser ut(antagligen inte så lysande),Men ska Löven konkurera med Timrå,som just nu verkar vara det största hotet,tror jag inte att det räcker.Då ser dom starkare ut,utan tvekan.Då behövs nånting annat,tror jag.Backsidan ser hyfsat komplett ut.Men tycker att det fattas en del på forwardsdelen.Nu brinner det inte,Kentä behöver inte stressa,men om det ska in något,så bör det tas när det åtminstone är en 7-8 omg kvar på grundserien.Min önskelista på forwardssidan är en riktigt vass sniper,och en tvåvägscenter på väg uppåt.25-26 år typ.

  Svar
 • 18 januari, 2021 kl. 08:30
  Permalänk

  Säger bara skeppa Besse och förläng med Mannberg resten av säsongen, är inte ett dugg orolig för Målvakterna Poulin på väg tillbaka och Mantler har bevisat att han håller en Hög Hög klass, nä en utpräglad målskytt behövs värvas in, men är övertygad att det kommer lossna för Liss o co snart, gärna då i dubbelmötena mot dyng Modo:):):)

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: