Frågan är inte längre OM…

.. utan när Per Kenttä presenteras som Björklövens nye sportchef. Sveriges kanske sämst bevarade hemlighet blir nämligen bara mindre och mindre hemlig och nu då inte alls.

I den andra periodpausen i kvällens direktkval till SHL mellan Oskarshamn och Timrå visade IKO:s nye sportchef Daniel Stolt lite rookiekänsla när han sa följande kring hur det är att gå parallellt med Per Kenttä. – Jag tycker inte det är några problem. Vi är öppna och ärliga mot varandra och har känt varandra ett par år så att det är inga problem. Det kunde kanske vara ett problem om man tänker att han är i Björklöven och jag i Oskarshamn, men han jobbar ju för Oskarshamn just nu, så att just nu går vi parallellt med varandra.

Per Kenttä, snart officiell sportchef för Björklöven.

Tidigare har ju Mattias Granlund agent Jacob Hedin i en artikel i vk hänvisat till Fagervall och Kenttä gällande Granlunds framtid.

Först med nyheten var ju dock MrMadhawk Johan Svensson som ju redan i december avslöjande nyheten.

Nu återstår bara att se när Oskarshamn spelat klart då han kan presenteras och börja jobba på heltid. Sen är det förstås intressesant hur det går. Finns ju hopp om att han kan locka med sig någon spelare hit upp om de missar SHL. Samtidigt vore det kul om Timrå trillade ned, i och med en kul och lättillg bortamatch.

Hur tänker ni? Skriv en kommentar?

Varför inte spana in vår samarbetspartner Coolbet? Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår partner Coolbet!

3 thoughts on “Frågan är inte längre OM…

 • 30 mars, 2019 kl. 12:26
  Permalänk

  Tycker det är konstigt. Om Kenttä arbetar för oss varför släpper inte OIK honom och sparar pengar? Beror det på att han är med och coachar/hjälper till med taktiken?
  Han har ju inget med nästa säsongs trupp att göra så något sätt måste han vara viktig.

  Svar
  • 30 mars, 2019 kl. 15:17
   Permalänk

   Jag håller med Thomas, trodde faktiskt att vi skulle tillåtas att presentera Kenttä då Oskarshamn till sist hittade sin ersättare i Stolt från Vimmerby. På något sätt måste han ju nästan vara bidragande på något fler sätt så även om det är Stolt som jobbar med kommande säsongs trupp och att man vill ändra så lite som möjligt kring den löpande verksamheten. Man pratade ju även tidigare kring något form av överlämnande och de skulle gå parallellt ett tag. Allt lite märkligt..

   Svar
 • 1 april, 2019 kl. 00:28
  Permalänk

  Fick via en närmare bekant höra att björklöven nu anställt en scout på heltid. Någon som jobbat inom sporten en längre tid. Per Kenttä som på egen hand plockat in honom. Någon aning om vem det kan röra sig om?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: