Foten för Jesus!!

Tanken var att Jesse Schultz skulle frälsa Umeå-publiken och alla skäggtörstande fans. Undra egentligen vem eller vilka som är mest besvikna i dag??

Fansen, de som suktat i flera satans säsongen på att äntligen få sig ett skägg. Inget trött gammalt ZZ- skägg utan ett ungt fräscht som fortfarande är i karriären.

Kari/Peter/Jocke, som fick en sniper med rätt sjuka stats som gjort vilken AS och många av ES-dito lätt gröna av avund. Fortfarande helt sjukt att en kille i den åldern som gjort det han gjort i AHL lirat 21 matcher i vår gröna tröja.

R2, som med osannolika (med AS mått mätt) pengar kunde välja och vraka för att till sist slå till på en målskytt av klass.

Jesse Schultz, killen som sa att nu var det en karriär i Europa som stod på tur och detta skulle bli den perfekta starten.

Vad tror du, är det mest synd om oss, Kari/Peter/Jocke, Arto eller kanske rent av Jesse själv?

I dessa skadetider var det rätt oväntat, men med tanke på den här säsongen och klubbens ekonomi var det hart när nödvändigt. Vi har skrivit det på bloggen förr och frågorna till Arto var förberedda, tyvärr har våra möten av olika anledningar inte kunnat genomföras som planerat. Det kan inte vara annat än självmål när vår fjärdekedja består av Schultz – Qvist – Mustonen. Killarna besitter, eller besatte, klass.. men varför åstadkommer de inte mer? Inga karaktärsspelare som Arto hittat iaf, så mycket kan vi väl enas om?

+ + +

Lite svårt att ta till sig allt ändå.. Löven i kris och sparkar "stjärnan". Nytt år med nya möjligheter.. mycket cred till Arto trots allt som hittat en ny klubb åt Jesse. Faktiskt rätt bra jobbat med tanke på den här säsongen och vad killen gjort egentligen. Vart tror ni han hamnar?

+ + +

Har Arto redan börjat bygga för 2010/2011?? Frågorna rätt många och svaren ännu  tyvärr rätt få..

0 thoughts on “Foten för Jesus!!

 • 6 januari, 2010 kl. 10:16
  Permalänk

  Jag gissar att Jesse kommer att leverera i sin nya klubb. Han är ingen ”klassisk” kanadick som käkar puck och gnuggar utan han är en primadonna som behöver back up och support. Då kommer poängen. Vänta och se. Hoppas verkligen att Arto börjat planera inför nästa år. Hoppas även att det finns pengar till en budget motsvarande årets. Inget ont om Bergmark men nog måste det vara bättre att ge en yngre kille chansen att utvecklas och komplettera med spetsspelare utan Lövenbakgrund. Tänk framåt men krydda med extern spetskompetens.

  Svar
 • 6 januari, 2010 kl. 20:13
  Permalänk

  Svar till Henrik (2010-01-06 10:16)
  På något sjukt sätt är man både nyfiken på vilken den nya klubben är och hur det kommer att gå för grabben..

  Vad gäller nästa år kan det inte vara lätt att planera i dagsläget. Liksom lite skillnad ifall det blir buss till Lycksele/Piteå/Hapranda eller flyg till Malmö.. som de lirade i kväll skulle de fått cykla oavsett med vinda opumpade däck.

  Bergmark skulle varit kvar från början.. Spets till nästa år?? Tja gärna, men finns det pengar kvar??

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: