Forwardsproduktionen

Det är ju ingen hemlighet att vi har haft svårt att trä in pucken denna säsong. Lägen har definitivt inte saknats och rop om spets har hörts sen säsongen började. Hur ser då poängfördelningen ut mellan backar och forwards, del i serien i allmänhet , men även i Björklöven i synnerhet? Vad brukar krävas för att nå topp två, som ju var Björklöven uttalade målsättning denna säsong?

Vi börjar med HockeyAllsvenskan som helhet.

Som vi ser levererar Björklövens forwards klart sämst procentuellt i förhållande till lagets poängproduktion. Hur har det sett ut de två tidigare säsongerna? Snittet motsvara var poängproduktionen låg i motsvarande omgångarna de säsongerna.

Betydligt bättre, men de som lämnade ifjol kan vara de som fått procenten att sjunka. Vi har däremot backar som levererar bäst i ligan, men kan backarna bära ett lag rent poängmässigt och främst, till framgång mot en målsättning om topp 2? Så här ser det ut de två senaste säsongerna.

Statistik säger inte allt, men ska du nåt toppen ska du ha forwards som levererar poängen i laget. Du bör ligga närmare 75 % och där är vi inte i närheten idag. Det här kommer förstås inte som någon nyhet för någon, men här finns det på pränt i alla fall.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

  Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Forwardsproduktionen

 • 3 januari, 2019 kl. 13:32
  Permalänk

  Det jag säger, 4 backar i PP och en Playmaker

  Svar
 • 3 januari, 2019 kl. 18:07
  Permalänk

  Grymt inlägg!
  Fakta helt enkelt.
  Gillar stats.
  Här visar man det alla vet,Fagervall vet givetvis också och motståndarna.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: