Forward klar!!

Modo  uppger på sin hemsida att de kommit överens med Löven om ett lån av den unge forwarden Thomas Enström. Lånet gäller tills vidare, klubbarna kommer avgöra i slutet på månaden vad som gäller återstående del av säsongen. Thomas kommer till Umeå för att göra sin första träning med vårt lag i morgon måndag.

– Thomas behöver spela matcher regelbundet och det här är en bra lösning, säger MODO Hockeys sportchef Fredrik Andersson.

+ + +

Att låna in yngre killar för att få lite ny energi kan absolut vara rätt väg att gå. Jag gillar att det är en skridskostark och kreativ högerfattad lirare. Sedan kan jag känna att vi får in ännu en liten kille, 167 cm, men då Thomas väger in på 80 kg så kanske det finns muskler och attityd som kompenserar. Ska bli kul att se hur han ser ut på tisdag mot Leksand.

 

0 thoughts on “Forward klar!!

 • 10 januari, 2010 kl. 19:38
  Permalänk

  Inte lustigt att vi inte ger Messy och Oscar P chansen istället för att spela in Modos left-overs i matchform?

  Svar
 • 10 januari, 2010 kl. 20:11
  Permalänk

  Håller delvis med Per, försök ta upp de egna juniorerna. Enström är dock en skön lirare, och jag tror att han, ifall han splar som han gjorde i Modo, kommer vara riktigt rolig att se på. Sett han ett par matcher i Modotröjan.

  Tycker löven ska lägga fokus på nästa säsong…Börja jobba in spelare i lget redan nu (främst juniorer då) och utöka sedan med nån värvning under sommaren.

  Svar
 • 10 januari, 2010 kl. 20:54
  Permalänk

  Svar till Per (2010-01-10 19:38)
  Jag både tror och hoppas att våra egna juniorer kommer få mer speltid framöver. Det finns fler utöver de du räknat upp som jag hoppas kommer få tid på isen i allsvenskan snart.

  Sedan kan det vara en idé att testa lite fler spelare. Hellre ett ES-lån på en ung och hungrig kille än att värva en dyr föredetting. Så jag tror inte Löven och Arto försöker matcha in Modos leftovers i matchform för deras skull.

  Svar
 • 10 januari, 2010 kl. 21:02
  Permalänk

  Svar till Mr.Green (2010-01-10 20:11)
  Svårt att veta hur vi ska fokusera på nästa säsong. Vi är ju faktiskt inte säkra från kvalträsket än. En bortaseger gör ju ingen sommar. Kanske just därför vi borde köra juniorsvängen. Ingen etablerad spelare lär skriva på nu för nästa säsong när vi inte vet vart vi spelar än.

  Svar
 • 10 januari, 2010 kl. 21:04
  Permalänk

  Svar till Mr.Green (2010-01-10 20:11)
  Visst vore det självmål ifall juniorerna inte testas överhuvudtaget. Tror säkert det finns en tanke att låta juniorerna få mer tid.

  Att låna in Thomas och testa honom ser iaf jag som ett steg mot kommande säsong. Låter ju bra med en rolig lirare.. har inte varit alltför muntert på matcherna i år..

  Svar
 • 10 januari, 2010 kl. 21:09
  Permalänk

  Naivt att tro att vi är ute efter Thomas till nästa år. Han är det Modo vill låna ut just nu, inget annat. Krisen i Löven är total och vi tar allt vad vi kan få. Detta lån är för mig exakt samma som när Micke lånat Tobias Forsberg eller Micke Lidhammar.

  Svar
 • 10 januari, 2010 kl. 22:42
  Permalänk

  Svar till Per (2010-01-10 21:09)
  Klart som korvspad att MODO hellre lånar ut Enström än Aasen, Forsberg, Näslund eller Skröder i dagsläget. Jag ser det också som mer troligt att Enström än någon av de andra skulle kunna lira i vårt lag nästa säsong.

  Jag tror inte den situationen klubben nu befinner sig i just nu gör det lätt för Arto att välja och vraka… Det är väl inget konstigt i att vi får ta det som är över?? Sedan har vi bränt åt helvette för mycket penga redan.. ungt och billigt är mitt råd.

  Naiv?? ..snarare realist!

  Svar
 • 11 januari, 2010 kl. 12:39
  Permalänk

  Jag tror att löven måsta signa upp ett hett NAMN , inte för gammal men ett relativt namn som kan dra lite folk till ladan…
  Vi måste börja få tilbaka publiken

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: