Forward klar för Björklöven

Precis som Per Kenttä sa tidigare kunde man eventuellt agera för att bredda forwardssidan och nu har man kontrakterat Tegs Sebastian Manberg, som ju redan gjort åtta matcher i Björklöven denna säsong. Då blev det två mål och en assist.

Kontraktet sträcker sig över säsongen och därmed kan det färdigvärvat denna säsong enligt Per Kenttä om inga kunder kommer förbi och är intressanta som han uttrycker det..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

5 thoughts on “Forward klar för Björklöven

 • 15 februari, 2021 kl. 21:38
  Permalänk

  Bra värvning!
  Han vet vad han får.Behöver inte ”spelas in ” i systemet.
  Ser bra ut,tycker jag.
  Nu är det bara att få ihop allting…
  Känner mig hyfsat trygg,trots allt.

  Svar
 • 16 februari, 2021 kl. 01:33
  Permalänk

  Trygg,är tyvärr det sista jag känner mig. Får inte Walle ihop truppen på dom 12 matcher som återstår så är fiaskot fulländat. Nu är det upp till bevis annars så är säsongen körd.

  Svar
  • 16 februari, 2021 kl. 13:12
   Permalänk

   hur fan han inte lyckas få dessa stjärnor att kunna spela hockey

   Svar
  • 16 februari, 2021 kl. 13:57
   Permalänk

   Fiasko!!??!!
   Känner mig hyfsat nöjd,vet inte vad du hade tänkt dig.I år är upplägget på serien helt annat.Förra året var det otroligt viktigt att komma 1-2.Nu är det inte lika viktigt.Hemmafavören väger inte så mycket,med tanke på att det inte finns publik. Nu är det helt värdelöst att spela in 125 poäng,om laget inte är som bäst när det gäller. Trygg, menar jag att även om Löven har torskat matcher,så har dom närapå aldrig hittils blivit utspelade.Trots bristande spel har Löven ägt 85-90 % av matcherna. Visst,tråkigt att torska,men som sagt.Det är när slutspelet börjar som det gäller. Det kan,och kommer att hända mycket formmässigt bland alla lag.Ska bli kul och se om Timrå håller sin form över HELA säsongen. Vissa lag kommer att dippa,pga press,förväntningar,avstängningar,skador,mm mm.Löven har inte spelat perfekt hittils, det håller jag med om.Men,om Löven tar 6 poäng på 3 matcher så är dom förbi Bik.Då ligger dom tvåa.Långt ifrån något fiasko enligt mig….
   Tycker jag.

   Svar
 • 17 februari, 2021 kl. 15:12
  Permalänk

  Hade det varit publik på matcherna så hade 1:a platsen varit super viktigt, för då har man hemma fördel i varje omgång i slutspelet. Nu utan publik känns det mindre viktigt att bli etta i serien. Dock ska sägas att ettan får välja motstånd först och det kan ju vara viktigt, dock ska man gå upp så ska man kunna slå alla lag! Dessutom har vi 3-1 i matcher mot Timrå som är den troliga motståndaren i en eventuell final så jag känner mig förhoppningsfull!
  Det gäller bara att skruva upp formen successivt nu på slutet.
  Är övertygad om att grabbarna höjer sin nivå när det gäller som mest!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: