Fortsätt #Fyllhallen under finalserien!

Björklöven skriver följande på hemsidan: I morgon söndag fortsätter finalserien mot Timrå. Det är också startskottet på finalracet i fyllhallen men med ett annat fokus där alla intäkter kommer oavkortat gå till nästa års spelarbudget.

Precis som tidigare kostar varje biljett 50 kronor och du köper via http://fyllhallen.se Efter insamlingen är avslutad kommer vi lotta ut en signerad matchtröja och merchandise bland alla som köpt en biljett.

 • Fyllhallenkampanjen har varit helt otroligt bra för oss och en av anledningarna till att Björklöven klarat säsongen på ett bra sätt ekonomiskt. Nu gör vi ett sista ryck, åtminstone för den här gången och låter intäkterna sätta färg på nästa års lag, oavsett division, säger VD Anders Blomberg.

 • Jag fick precis ett samtal från Green Devils som vill inviga kampanjen med att köpa 200 biljetter och samtidigt hälsa att dom hoppas fler följer efter, säger Blomberg.

Om du som företagare vill göra en insats kan du maila michael@bjorkloven.com eller ringa 090712575 så berättar vi mer om upplägg.

Kommentarer, tankar eller reflektioner.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

3 thoughts on “Fortsätt #Fyllhallen under finalserien!

 • 8 maj, 2021 kl. 19:41
  Permalänk

  Självfallet har man köpt ett gäng biljetter till denna match också. Tycker det är extra kul att de går till nästa säsongs spelarbudget. Hoppas även att det dras igång en supporterspelarinsamling så snart det är möjligt efter finalserien. Min swish är redo varje ny löning.

  Svar
 • 8 maj, 2021 kl. 20:08
  Permalänk

  Över 3000 biljetter redan

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: