Fortfarande ofattbart!

Fortfarande är det svårt att fokusera på hockey så man ännu inte fattat att Magnus ”Manko” Anderssons är borta. Fick tips om det här fina artikeln från Osby, där han var verksam och framstod som klubbens bäste målvakt genom tiderna.

Megazone

 

Efter Mankos bortgång har vi läst många otroligt fina beskrivningar om Manko och jag hoppas att han även fick veta hur fin och energigivande och sympatiskt har var så länge han levde. Ta alla tillfället i akt att uttrycka era liknande känslor till nära och kära. Livet kan ändras fortare än vi kan ana. Passa på att ta hand om varandra. Man vet aldrig när det är för sent. jag har upplevt precis det som hans söner Linus och Emil upplevt att förlora en förälder i tonåren helt oväntat. Det finns mycket jag önskar jag hade hunnit säga till min mamma, men tog allt för givet tills det var för sent. Det ångrar jag djupt sedan dess och tänker på varje dag.

Megazone

2 thoughts on “Fortfarande ofattbart!

 • 24 februari, 2016 kl. 21:47
  Permalänk

  Som bloggen skriver ” Ta alla tillfället i akt att uttrycka era känslor till nära och kära. Livet kan ändras fortare än vi kan ana. Passa på att ta hand om varandra. Man vet aldrig när det är för sent”
  MYCKET BRA SKRIVET !! Livet är så mycket annat än hockey / idrott även om man i stunden tycker annat. Min pappa gick bort då jag bara var 8 år och det var /är tragiskt men livet måste gå vidare ändå. Men missa inte chansen att krama era nära och kära och tala om vad dom betyder för er innan det är för sent för tyvärr så är ingen av oss odödliga. Föresten så gäller det inte bara nära och kära utan alla våra medmänniskor oavsett kön och nationalitet.

  Svar
 • 24 februari, 2016 kl. 22:03
  Permalänk

  Nästan kusligt att läsa den här artikeln efter att #47 gjort en nästan identisk insats borta mot Mora.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: