Förstärkning på kansliet

Vi vet ju alla att vår spelartrupp förändrats då vi bl.a fått in backarna #4 Emmerdahl  (VIK Västerås HK), #8 Ekelund (Karlskrona HK), #16 LEJ (MODO) samt forwards #15 Edblom (SSK) och #21 Hetta (IK Pantern).Vi har då även kollat läget med VD Fredric Åkerblom ifall det finns några förändringar och lite ”silly season” på kansliet och kring organisationen Björklöven, Fredric sa då följande:

Vi har anställt gamla Björklövaren Joakim Vikström som gått en sportmanagement-utbildning nere i Helsingborg som nu kommer vara biljett- och eventansvarig. Det är för att vi vill ge tillbaka till våra biljettkunder, både företag och privatpersoner och försöka skapa fler event och göra T3 Center tillgängligt för alla i vårt samhälle och göra arenan till en naturlig mötesplats.

* * *

VD Åkerblom berättade även Björklöven söker en säljare och håller på med en rekrytering för att förstärka ytterligare på säljsidan.

Det kommer för övrigt en längre intervju med Fredric inom kort där vi utöver ev. förändringar på kansliet kommer behandla budget, ekonomi, publiksnitt och lite om matchtröjor och färgen svart och dess vara eller icke vara i vår annars rätt gröngula dräkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: