Första nyförvärvet klart!

Så kan då lagbygget bra igång i och med att Björklöven precis presenterade sitt första nyförvärv inför den kommande säsongen.

Spelaren är backen Kalle Johansson, kommer närmast från spel i EBEL och klubben Graz99ers där han var lagets poängbästa back. Kalle har skrivit ett tvåårskontrakt med Björklöven.

Detta innebär att Björklöven just nu har sju backar och sju forwards i truppen. Värvningen känns som en typisk Per Kenttä värvning och också en kille han haft tidigare. Ingen hade heller en aning och killen känns hyfsat okänd för den stora publiken. Liten och spelskicklig och känns riktigt spännande.

-Kalle är en bra skridskoåkare och en väldigt spelskicklig back som kommer att passa in bra i sättet vi vill spela på. Jag hade honom i Oskarshamn där han hade en väldigt bra säsong som ledde till ett SHL-kontrakt och nu efter ett utlandsäventyr så är jag väldigt glad att han valde Björklöven när han och hans familj valde att flytta hem igen, säger Björklövens sportchef Per Kenttä till klubbens hemsida.

-Det känns sjukt inspirerande och det ska väldigt kul och häftigt att dra på sig Löventröjan, säger Karl Johansson till bjorkloven.com.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Första nyförvärvet klart!

  • 5 april, 2020 kl. 17:22
    Permalänk

    Spännande. Har noll koll på honom men litar på PK. Tydligen skridsko stark och passningsskicklig, perfekt.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: