Första nyförvärvet klart.

Björklöven aviserade för ca 30 minuter sedan en spelarnyhet. Denna gång var det ingen förlängning utan ett nyförvärv som presenterades.Björklöven har alltså värvat Simon Åkerström som kommer närmast från spel i Vita Hästen. Simon har gått i pappa Roger Åkerströms fotspår och är back.

Jocke Fagervall har bra koll på honom sedan tiden i Luleå och det var till stor del därför valet föll på Björklöven för Simon. Kontraktet är skrivet på 2 år.

Jag har bra koll på Simon Åkerström sen min tid i Luleå och han har fått en väldigt bra utbildning där. Jag ser honom som en intressant talang som kommer passa in väldigt bra i vårt system, säger tränare Joakim Fagervall till Björklövens hemsida.

I och med Simons signatur har Löven alltså 7 backar på kontrakt. Vilket innebär att det bara finns en plats kvar. Detta och vi är inte ens inne i april, när hände det sist?

Då backsidan var akilleshälen förra året så känns det inte allt för betryggande i nuläget, skulle vilja se minst 2 nya backar till förutom Simon. Vad tänker ni läsare om backsidan nu när den mer eller mindre är klar?

 

 

9 thoughts on “Första nyförvärvet klart.

 • 20 mars, 2017 kl. 15:11
  Permalänk

  Inte är det så att motståndarnas forwards darrar direkt, nej det känns som att det måste in två riktigt starka pjäser annars blir det nog som den här säsongen ;-(

  Svar
 • 20 mars, 2017 kl. 15:36
  Permalänk

  Oj, -15 i ”+/-” förra säsongen… ?

  En offensiv tvåvägsback som bara gjort 8p och har -15 i ”+/-” låter livsfarligt… låter som en klar nedgradering från ekeståhl-Jonsson…

  Svar
 • 20 mars, 2017 kl. 16:38
  Permalänk

  Man får hoppas att Fagge har rätt med nyförvärvet.
  Poängmässigt m.m så ger det ju inte nån större respekt från hästen året ..nja??

  Svar
 • 20 mars, 2017 kl. 17:38
  Permalänk

  Så typisk breddspelare!

  Man väljer alltså att behålla den lagdel intakt som havererade hela säsongen. Bra drag!

  Sedan stärker man upp med sämsta backen från Vita Pållen. ?

  Fagervall måste vara bra polare med pappa Roger. Trist bara att vi supportrar får stå för kalaset.

  Svar
 • 20 mars, 2017 kl. 18:28
  Permalänk

  Nu tycker jag vi ändå ska va lite optimistiska….tror på Fagervall och att han har koll. Bra ”budgetlösning”…nu väntar vi på en riktig ”kanon”…minst i klass med Pukka så känns det lite bättre. Wikström känns lite tveksam dock…..

  Svar
 • 20 mars, 2017 kl. 19:01
  Permalänk

  Spelare står nog inte på kö till laget efter mindre lyckade säsonger.

  Svar
  • 20 mars, 2017 kl. 19:32
   Permalänk

   Jag tror du har fel där…

   Löven har fortfarande en finare stämpel i HA-sammanhang, dessutom en ”god” ekonomi. Utöver det har klubben stort publikfölje vilket lockar många spelare. Löven har ett uttalat mål att tillhöra toppen och vara med och slåss om SHL-platserna, det lär väga tungt.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: