Försnack Tingsryd vs Björklöven + Tävling

Efter den mycket snöpliga förlusten mot Pantern i onsdags väntar nu ytterligare en bortamatch i Tingsryds AIF i kväll.

 

 

Elfteplacerande Tingsryd kommer närmast från en 3-0 seger mot BIK Karlskoga på hemmaplan i onsdags. TAIF är ligans nionde bästa hemmalag via fem segrar på elva försök samt målskillnaden 22-24. Vi har så här långt tre trepoängare och en tvåpoängare av de tio bortamatcher vi spelat och via målskillnaden 24-34 ligger vi med det på plats sju i bortatabellen.

Ifjol vann vi bägge bortamötena med Smålandslaget, det första med 4-3 och den andra med 2-1. Vi vann också säsongen första möte lagen emellan med klara 6-1 på hemmaplan.

Interna poängligan, Tingsryd vs Björklöven ..

 1. #72 Johannes Johansson 6+4 = 10 p
 2. #7 Tousignant 6+3 = 9 p
 3. #67 Mikael Frycklund 4+5 = 9 p

..där vi som bortalag kontrar med:

 1. #18 Ottosson, 6+12 = 18 p
 2. #19 Farley, 10+7 = 17 p
 3. #13 F Andersson, 9+6 = 15 p

Special teams?

Tingsryd har inte alls fått till sitt PP-spel i år vilket knappt 9,46 % eller 7 mål på 74 tillfällen vittnar om, statistiskt sett näst sämst i den spelformen. Här höjde vi upp vårt senast och ligger nu på 20.63 % eller 13 mål på 63 tillfällen, vilket gör oss till ligans nu fjärde bästa.

När det gäller PK är fördel för hemmalaget Tingsryd, laget är något vassare med 81,58% eller 14 insläppta mål på7 6 försök (7:a i ligan) mot vårt 74,65 % eller 18 insläppta på 71 försök, vilket i sin tur fortfarande är väldigt lågt i den kategorin och vi är sist i den grenen.

Från Pantern …

I Tingsryd hittar vi på temat Green Connection hittar vi Alex Levander, som ju är på lån från Luleå. Efter två matcher väntar han fortfarande på första poängen.

I Smålandsposten finns tydligen receptet hur Tingsryd ska krossa spöket från Umeå.

Troligt är att Joakim Fagervall formerar laget i på samma sätt som mot Pantern senast. Frågan är väl vem som vaktar kassen? Sätter en rätt bra slant på Werner.

 

Våra nycklar är:

 • Samma stabila bortaspel och insats som mot Pantern.
 • Bättre effektivitet vid de målchanser som vi trots allt kommer att skapa.
 • Värdera lägena. Det är misstagen man vinner eller förlorar på.

Matchen på fredag sänds via webben på C More.se som du kommer till genom att klicka på nedanstående bild.

* * *

Tankar och förhoppningar inför Tingsryd AIF?! Fältet som vanligen tokfritt..

* * *

TÄVLING!

Till kvällens bortamatch i Småland kör vi ju, tillsammans med vår bettingpartner Coolbet, vår nya tävling, som vi kommer köra en gång varje vecka och då i samband med någon bortamatch eftersom vi som bekant alltid kör ”Lövens första målskytt” vid hemmamatcherna i samarbete med Björklöven.

Kvällens tävling ut på att gissa rätt publiksiffra i kvällens möte mellan Tingsryd och Björklöven i fröhuset Nelson Garden Arena. Tipset ska lämnas på formen kvällens publiksiffra ”x st. åskådare”.

Ditt svar ska lämnas som en kommentar på bloggen allra senast 18:59. Priset är tre olika bonusar på 500 kr, 250 kr respektive 100 kr att nyttja hos vår bettingpartner Coolbet. För att kunna delta i denna tävling förutsätter att du redan har ett befintligt konto hos Coolbet eller skapar ett konto, detta gör du enkelt HÄR. Vid mer än ett rätt tips på publiksiffran kommer vi låta lotten avgöra vem som vinner första, andra respektive tredje pris. Annars är det de tre närmaste rätt publiksiffra som vinner dessa bonusar. Precis som vid tävlingarna gällande första målskytt godtas endast ett tips per giltig e-post.

När det gäller dessa tre bonusar som tävlas ut gäller deras vanliga omsättningskrav på sex gångers omsättning innan bonusen kan plockas ut från kontot.

Tävlingen förutsätter även att du anger samma e-post i kommentaren som vid registreringen av spelkontot, då det är via din registrerade e-post som bonusen kommer kunna kopplas, därav vikten att även vi vet den.

Har du en annan e-postadress om du normalt använder än den du angivit mot Coolbet, ange då det i kommentaren, så att vi enkelt kan komma i kontakt med vinnarna efteråt.

OBS! Vi förtydligar detta då vi inte kommit i kontakt med två av de tre ursprungliga vinnarna i den första tävlingen och är det så att ni inte avser att starta ett konto hos Coolbet, lämna då inget tävlingsförslag. Det skapar ett onödigt merarbete för oss och problematik att få ut rätt pris till rätt vinnare.

Vi vill också förtydliga at vi står bakom Coolbet om ansvarfullt spelande.

 

11 thoughts on “Försnack Tingsryd vs Björklöven + Tävling

 • 24 november, 2017 kl. 09:13
  Permalänk

  Kan tycka det är lite skumt med en sån här tävling går ju i princip ut på att få folk att börja med spelande som folk i Sverige har väldiga problem med

  Svar
  • 24 november, 2017 kl. 17:25
   Permalänk

   Det är väl ändå en minoritet av befolkningen som har problem med spelandet, tror nog det finns värre saker som triggar den delen som har / kommer att få problem än en harmlös tävling på en bra sportblogg.
   Men vi passar väl på att stänga ner bolaget också eftersom det är även där en minoritet som har problem att hantera alkohol. Och aneroxi och bullemi är också ett problem så stänga ner alla matbutiker också.
   OBS ! Jag var ironisk men din kommentar är så typiskt Svensk.

   Svar
 • 24 november, 2017 kl. 17:19
  Permalänk

  Det kommer 2425 åskådare som får se Björklöven vinna med 4-1 😉

  Trevlig Helg till er alla !

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: