Försnack Timrå vs Björklöven

Så var det dags för den avslutande träningsmatchen inför säsongen 19/20 då vi för andra gången denna försäsong tar oss an Timrå IK.

Senast var i SCA-cupen i Sundsvall och Gärdehov där Björklöven drog det längsta strået och vann med 2-1. Denna gång spelas matchen i NHK-Arena och blir en intressant värdemätare var de två tippade topplagen står i dagsläget.

Laget släpps i vanligt ordning vid lunchtid och den lär vi återkomma till, men åter i laget bör tidigare avstängde backen Alexander Deilert vara och förmodligen i par med Brian Cooper. In i laget går nyförvärvet Andreas Hjelm och kommer bilda backpar med Oliwer Larsen. Sportchef Per Kenttä låter meddela att alla utom skadade Alexander Hellström är pigga och krya. Under gårdagen lånades ju även Emil Norberg ut till Vännäs HC, inledningsvis under en månad. Annars känner Kenttä att försäsongen gärna får ta slut. –Ja, nu vill man ju bara att det drar igång men först ska vi stänga försäsongen med en bra insats imorgon. (läs idag).

Troligt lag:

Målvakter: 30 Joe Cannata (35 Mattias Pettersson)

Backar:
18 Brian Cooper – 4 Alexander Deilert
26 Oliver Larsen – 14 Andreas Hjelm
52 August Tornberg – 5 Hardy Häman Aktell
48 Alexander Popovic

Forwards:
40 Sebastian Selin – 13 Fredric Andersson – 29 Alexander Wiklund
28 Justin Crandall – 77 David Lindquist – 37 Alex Hutchings
79 Emil Lundberg – 20 Pontus Andreasson – 71 Oskar Stål-Lyrenäs
11 William Eriksson – 19 Kristoffer Söder – 53 Lukas Ericsson
21 Erik Rainersson

Om vi går över till Timrå säger lagets tränare Fredrik Anderssonföljande till klubbens hemsida. -Jag vill se att vi börjar ha satt grunderna i vårt spel, försvarsspelet framförallt. Sen vill jag se ett högt tempo i vårt spel, att vi hittar våra spelvändningar och får bra tryck i anfallszon också. Helheten ska vara bättre än den varit tidigare. Om Björklöven säger han så här. -Björklöven är ett väldigt bra lag. De har en bra bredd, spelar med hög fart och rätt så fysiska i sitt spel, så vi räknar med en intensiv match med mycket kamp.

Sebastian Kaiser har varit sjuk i veckan, men tränade igår och spelar. Den ende som saknas i Timrå är Linus Nässén.

Kvällens tre frågor?

  • Kan vi hålla oss från utvisningsbåset?
  • Kan vi visa upp att powerplay tagit ytterligare ett snäpp sen avslutningen i SCA-cupen där vi till slut gjorde mål?
  • Är laget efter matchen helt redo att slåss om poängen kommande vecka?

Era tankar inför matchen? Skriv en kommentar..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

5 thoughts on “Försnack Timrå vs Björklöven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: